29.06.2021

Facelift til Duster uden merpris

Facelift til Duster kommer dette efterår

Udefra skal man have de skarpe briller på for at se den store forskel efter faceliftet. Lygtesignaturen er nu ændret så den matcher den Y- formede signatur, der netop er introduceret på den nye Sandero og Sandero og der er ny mere markant kølergrill

Det er indenfor de store ændringer er sket. Der er helt nye sæder, nye nakkestøtter og en høj centerkonsol med justerbart armlæn. Og så er det muligt at vælge mellem to forskellige multimediesystemer med en ny 8 tommer touchscreen. Systemet hedder Media Display og Media Nav.

Med Media Display får man seks højtalere, DAB radio, Bluetooth®, to USB udtag og Apple CarPlay® og Android Auto® (via kabel). På rattet er desuden knap til stemmestyring, som tillader at styre en smartphone iOS eller Google assistent.

Med Media Nav, får man desuden navigation og trådløs Apple CarPlay® og Android Auto®.

Kører man 4X4 versionen kan man desuden se en lang række nyttige oplysninger på centerskærmen. Blandt andet hældningsvinklen sidevers, indgangs- og afgangs vinkler, højdemåler samt kompas. Efter en tur i terrænet kan man på 4X4 skærmen også se data fra turen.

Af yderligere nyskabelser i Duster kan nævnes blandt andet blind vinkel alarm, park-assist, ligesom der naturligvis er hill start assist og i 4X4 versionen er der også adaptiv hill decent control. Det gør det til en leg at komme ned ad selv de vildeste nedkørsler, uden at bilen løber løbsk. I første gear - eller når man bakker - kan man manuelt indstille bilens nedkørselsfart til mellem 5-30 km/t.

Desuden kan man nu få et såkaldte multiview kamera. Det er dybest set et kamerasystem med fire kameraer der viser situationen hele vejen rundt om bilen. Den største fordel ved dette, er at det gør det enormt nemt at parkere sin Duster

Duster introduceres på det danske marked til september og priserne er allerede klar.

De begynder ved 169.990 kr. for en 90 hk TCe Essential. Ønsker man samme motor i komfortversion hedder prisen 178.490 kr., mens prestigeversionen koster 185.590. kr.

LÆS HELE NYHEDEN

Det syntes vores kunder