29.09.2020

Designmæssigt tigerspring til Dacia

Sandero er mere relevant og attraktiv end nogensinde

Dacia er her nu med den tredje generation af Sandero og Sandero Stepway. De nye udgaver repræsenterer begge et designmæssigt og teknologisk tigerspring.

Gennem tiderne er der i alt produceret 6.5 mio. Dacia. Sidste år blev der produceret hele 737.000 stk. Dacia, hvilket er salgsrekord.

En af Dacia familiens bestsellere er netop Dacia Sandero, og den får nu et mere skarpt udseende, som er mere tidssvarende end nogensinde.

Den nye Sandero og Sandero Stepway er mere relevant og attraktiv end nogensinde. Dette grundet de omfattende ændringer i bl.a. en ny platform, et helt nyt design og med et interiør der har gennemgået en mindre revolution.

Hvis man kigger lidt på nogle større tal, så er bilen vokset med 19 mm i længden, 21 mm i bredde og 20 mm lavere. Disse forøgede mål gør at bagagerummet har fået 8 liter mere, så det nu rummer 328 liter og ydermere er der mere knæplads på bagsædet.

Den nye Sandero/Stepway står designmæssigt skarpere end nogensinde. Den er lavere og bredere og forruden har en stejlere vinkel, der bidraget til bilens endnu mere dynamiske design. Med nye LED lygter med en markant Y -signatur, får bilen sin egen og langt mere genkendelige lyssignatur.

Koblet til en markant kølergrill/hjelm er designet markant, uden at Dacias grundlæggende praktiske kvaliteter ofres. Blandt andet kan tagrælingen på Stepway transformeres til et roof rack – simpelt og enkelt.

Især bag rattet kan man mærke at der er kommet en ny Sandero til byen. Rattet kan nu både justere i dybden og højden.

Den nye Sandero fås med en meget bedre ergonomi, fordi de nye sæder yder en langt bedre støtte, kan justeres i højden og dybden og meget mere.

Dacia tilbyder også et helt nyt mediasystem, som helt fra den laveste udstyrsvariant, tillader at styre radio/streaming, navigation og telefonen fra sin egen mobiltelefon, der monteres ved instrumentbordet. Går man op i udstyrsniveau, så kan man nyde to systemer, der benytter en integreret skærm, Media Nav og Media Display hedder disse.

Lige fra den laveste udstyrsvariant tilbydes nu også et helt nyt mediasystem. Der tillades at styre radio/streaming, navigation og telefonen fra sin egen mobiltelefon, der kan monteres ved instrumentbordet. Man kan opgradere udstyrsniveauet til Media Nav og Media Display og få en integreret skærm.

LÆS HELE NYHEDEN

Det syntes vores kunder