Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

09.03.2022

Emne:

Nye biler

Den nye Mazda CX-60 er netop blevet præsenteret

Sløret for den nye Mazda CX-60 er netop blevet løftet. Den kan allerede nu bestilles og den forventes at kunne levere fra sommeren 2022. Den nye CX-60 er en ny stor SUV, som er baseret på en ny platformsarkitektur.

Helt ny Mazda CX-60

Sløret for den nye Mazda CX-60 er netop blevet løftet. Den kan allerede nu bestilles og den forventes at kunne levere fra sommeren 2022. Den nye CX-60 er en ny stor SUV, som er baseret på en ny platformsarkitektur. I den nye struktur ligger motoren på langs foran og trækker på baghjulene eller alternativt alle fire hjul via en 8-trins automatisk gearkasse.

Den bliver i første omgang lanceret i en avanceret Plug-in hybrid med et 17,8 kWh batteri. Som plug-in hybrid yder den hele 327hk og den har en rækkevidde på 63 km. ved blandet kørsel. Som PHEV er den altid udstyret med et permanent firehjulstræk og kan dermed trække hele 2.500 kg. Priserne starter ved 458.000 kr.

KODO-design med japansk inspiration

Man kan med samme se at det er en Mazda med det velkendte KODO-design. Designet er her tilpasset den nye platformarkitektur med de ændrede proportioner det giver at have motorer og gearkasse liggende på langs foran og baghjulstræk. Udhængene for og bag er korte, mens fronten og akselafstanden er lang. CX-60 har en længde på 4.745 mm og en akselafstand på 2.870 mm. Det er med til at skabe fornemme pladsforhold i kabinen og bagagerummet på Mazda CX-60. 570 liter rummer bagagerummet, og det vokser til 1.726 liter, hvis man lægger hele det tredelte bagsæderyglæn ned.

Kan trækker 2.500 kg

Den stærke drivlinje, firehjulstrækket og den effektive gearkasse gør at den nye Mazda CX-60 som Plug-in hybrid må trække hele 2.500 kg. Ved hjælp af et helt særligt køreprogram indstilles firehjulstrækket og gearkassen automatiks, så den yder maksimal stabilitet, så snart en anhænger kobles til bilen.

Dansk introduktion til sommer

Forsalget er allerede startet, og de første kunder kan forvente at få deres biler leveret i løbet af sommeren. Bestil din allerede i dag.

Læs hele nyheden