28.09.2020

Den første performance-SUV i Europa er nu klar fra Ford

200 hk til Ford Puma

200 hk til Ford Puma ST. Med Puma ST bringer Ford Performance for første gang nogensinde den berømte og knivskarpe køredynamik til en kompakt SUV i Europa.

Ford Puma er blevet et synonym for den komfort og de praktiske egenskaber den har fået, men Ford performance kombinere de gode SUV egenskaber og den brede vifte af kompromisløse sportsteknologier. Med sportsoptimeringerne får man bl.a. patenteret affjedring, spærredifferentiale, køreprogrammer som inkludere Sport og som den første Ford performance bil nogensinde, nemlig Eco.

Puma ST’s drivlinje består af en 1,5 liters EcoBoost benzinmotor med hele 200 hk, som kan klare 0-100 km/t på bare 6,7 sek. Ydermere har den et optimeret chassis med specialudviklede støddæmpere og krængningsstabilisatorer. Resultatet er bremser og styretøj der reagere 17 og 25 % hurtigere end den på den almindelige Ford Puma.

“Hårdkogte bilentusiaster vil ikke nøjes med mindre spænding i hverdagen, når livet kalder på en fornuftig bil. Derfor leverer vi i Puma ST specialudviklet sportsteknologi, der giver knivskarp køreglæde uden at gå på kompromis med Pumas praktiske egenskaber. Vi mener at, vi har skabt den skarpeste bil i crossover-klassen,” udtaler Stefan Muenzinger, chef for Ford Performance hos Ford Europa.

LÆS HELE NYHEDEN SE FORD PUMA

Det syntes vores kunder