25.02.2022

Dansk introduktion af Mazda2

Den nye hybridbil Mazda2 er nu lanceret

Den nye hybridbil Mazda2 er nu lanceret. Mazda2 Hybrid er den rummelige hatchback fra Mazda. Den kan udelukkende leveres med den fuldhybrid-drivlinje. Den inkluderer et trinløst automatgear og giver dermed et lavt brændstofforbrug samt reducerede emissioner. Prisen på den nye Mazda2 Hybrid starter fra 197.400 kr.

Med sin trecylindret 1.5 liters benzinmotor og en elmotor, så leverer den samlet 116 hk. Det giver en accelerationstid fra 0-100 km/t på 9,7 sekunder og en tophastighed på 175 km/t. Ved blandet kørsel kører Mazda2 Hybrid mellem 25 og 26,3 km/l efter WLTP-normen. Den har 5 stjerner i Euro NCAP, så også på sikkerheden er Mazda2 Hybrid med helt fremme.

Modellen leveres af Toyota Motor Europe som led i det globale samarbejde mellem Mazda Motor Corporation og Toyota Motor Corporation. Den sælges sideløbende med den eksisterende Mazda2.

De danske kunder kan vælge mellem tre udstyrsniveauer: Mazda2 Hybrid Pure, Mazda2 Hybrid Agile og Mazda2 Hybrid Select.

Den lavest udstyret Mazda2 Hybrid Pure har masser af standardudstyr. Blandt andet en 7” touch screen med DAB-radio, Apple CarPlay/Android Auto, to højttalere, aircondition, fjernbetjent centrallås og elektrisk rudeoptræk foran. Sikkerhedsudstyret er meget omfangsrigt med blandt andet adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse, avanceret automatisk nødbremse samt fjernlys- og vejbaneassistent.

I en Plus-pakke til Mazda2 Hybrid Pure får man blandt andet varme i forsæderne, sidespejlene og rattet, fire højttalere samt regnsensor. Den koster 7.500 kr.

Læs mere om Mazda2 Hybrid Læs hele nyheden
Ny Mazda2 Hybrid

Ny Mazda2 Hybrid

Det syntes vores kunder