01.01.2020

Bilforum Nordsjælland bliver til Autohuset Vestergaard

Er der noget der ændrer sig for dig som kunde?

Du vil opleve det samme kompetente Volvo-team, som du kender – både i salgsafdelingen og på værkstedet.

Vi bliver på vores nuværende adresse lidt endnu, men i løbet af første halvår 2020 flytter vi til nye flotte lokaler i Hillerød.
Vores nye Volvo forretning bliver placeret på Rønnekrogen 1, og vil følge Volvos helt nye standarder- både for salgsafdelingen og værkstedet, som begge vil være at finde i topmoderne faciliteter.

Ikke nok med at vi udvider forretningen, bliver vi ligeledes en del af den nuværende Opel forretning, som allerede er at finde på Rønnekrogen 1. Forretningen kommer altså til at rumme salg og service af både Volvo og Opel samt et stort udvalg af brugte biler, fra sommeren 2020.

Vi forventer at være i mål med flytningen af salgsafdelingen i begyndelsen af andet kvartal 2020 og kort tid efter forventer vi, at flytningen af værkstedet er klaret, og at vi dermed kan byde indenfor til en komplet Volvo forretning den 1. juni 2020.

Som kunde skal du ikke foretage dig noget, telefonnummeret forbliver det samme som du kender, og det samme er tilfældet for kontaktoplysningerne på alle vores medarbejdere. 

Vi fastholder naturligvis hele historikken på din bil, og derfor kan vi altid behandle eventuelle reklamationer på den bedst mulige måde.  

Du kan kontakte os alle dage frem til kl. 22 via livechatten her på vores hjemmesideeller via mail, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvem er Autohuset Vestergaard?

Autohuset Vestergaard Personvogne er en af Danmarks største bilkoncerner med 12 personbilmærker og 11 afdelinger beliggende i Jylland, på Fyn og i Nordsjælland. Koncernen beskæftiger til dagligt mere end 550 medarbejdere.

Hos Bilforum Nordsjælland glæder vi os til, at blive en del af en professionel og spændende bilkoncern.

I vores nye forretning vil du kunne opleve mange af de kendte ansigter, som du har haft kontakt med i tiden som Bilforum Nordsjælland.

Nye Volvo biler Volvo værksted

Det syntes vores kunder