21.06.2020

Autohuset Vestergaard styrker organisationen

Vi byder velkommen til vores nye regionsdirektør

Vi styrker vores organisation

Den 2. juni 2020 er Henrik Torp Kristensen tiltrådt som regionsdirektør hos Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne.

Henrik er 57 år og kommer fra en stilling som adm. direktør hos Titan Lastvogne A/S – en stilling han har haft siden 2013. Henrik er oprindelig uddannet automekaniker, men har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med salg, eftermarked og ledelse inden for lastbilbranchen – både i Danmark og som forhandlerchef for en Volvo Trucks forhandlerkæde i Australien.  CV’et tæller ligeledes også ansættelse i importledet hos Volvo Personvogne Danmark. Privat er Henrik bosiddende i Taastrup med sin kone Jeanet.

Som regionsdirektør for Nordsjælland, hos Autohuset Vestergaard, får Henrik det overordnede ansvar for virksomhedens filialer i Hillerød, Birkerød og Nærum. Regionen beskæftiger 160 ansatte fordelt imellem de 3 lokationer.

”Det er den region, vi med ansættelsen af Henrik, ønsker at binde endnu tættere sammen og dette opnås ved at have en person tæt på filialerne med et holistisk overblik på hele regionen” udtaler adm. direktør i Autohuset Vestergaard Jesper Wang Hansen.

Henrik vil ligeledes indgå i den øverste ledergruppe hos Autohuset Vestergaard, Personvogne med reference til adm. direktør Jesper Wang Hansen.

”Jeg glæder mig rigtig meget til de nye udfordringer som jobbet helt sikkert bringer. Skiftet fra lastbil- til personbilsbranchen er to forskellige verdener til trods for at begge brancher beskæftiger sig med transport, så er diversiteten stor. Jeg har dog erfaring med personbiler fra min tid hos Volvo Personvogne Danmark og ser frem til at prøve kræfter med detailleddet af personbilsbranchen. Jeg kan ligeledes drage nytte af mine erfaringer fra min tid i Australien, hvor jeg var forhandlerchef for en multibrand truck forhandlerkæde. Netop disse erfaringer er jeg sikker på vil komme mig til gode i mit arbejde hos Autohuset Vestergaard og med virksomhedens 12 forskellige personbilbrands”. Udtaler Henrik Torp Kristensen.