24.07.2019

Autohuset Vestergaard bliver ny Opel forhandler

Unicars bliver til Autohuset Vestergaard

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Pressemeddelelse

Den 9. august 2019 overtager Autohuset Vestergaard bilforretningen Unicars, der er hjemhørende i Birkerød og Hillerød. Med overtagelsen udvider Autohuset Vestergaard sine aktiviteter i Nordsjælland, hvor virksomheden i forvejen er repræsenteret i Birkerød, Nærum og Hillerød.

Autohuset Vestergaard bliver ny Opel forhandler

Unicars har siden etableringen i 2012 været dedikeret Opel-forhandler og er pr. 1. januar 2019 flyttet ind i et helt nyt bilhus i Hillerød, der er bygget efter Opels nyeste koncepter og de højeste miljømæssige standarder. Autohuset Vestergaard overtager forhandlingen af Opel og udvider dermed produktporteføljen og partnerskabet med Interdan, som virksomheden i forvejen samarbejder med. Med overtagelsen følger cirka 40 dedikerede Opel-medarbejdere.

”Bilbranchen er inde i en konsolideringsfase, og der vil med stor sikkerhed være mange forandringer, der rammer branchen inden for de kommende år. Vi ønsker at gøre totaloplevelsen for vores kunder den bedst mulige, hver gang de besøger os. Hvad enten det drejer sig om et besøg i vores salgsafdeling fysisk eller digitalt, sidstnævnte som har åbent 24/7, om kunden har behov for en bil i en dag, en måned eller 42 måneder, så kan vi tilbyde en løsning, der matcher kundens behov. Det samme gør sig gældende på vores værksted og i vores skadescenter, hvor vi ønsker at være kundens foretrukne servicepartner nu og i fremtiden. Derfor er det vores vurdering, at denne oprustning vil give os mulighed for at stå endnu stærkere i et ændret forretningsmiljø og et forsat mere konkurrencepræget marked. Overtagelsen af Unicars er enormt glædelig for os, og vi ser frem til at arbejde med Opel som nyt brand. Det er desuden rigtig god timing, da Opel i Europa og Danmark er i en fase med store forandringer grundet nye ejerskaber – noget som vi har høje forventninger til,” udtaler Jesper Wang Hansen, adm. direktør hos Autohuset Vestergaard.

Sammenlægning af butikker – ny lokation til Bilforum Nordsjælland

Autohuset Vestergaards datterselskab Bilforum Nordsjælland flytter fra sin nuværende placering og ind i det nye flotte bilhus i udkanten af Hillerød i et nyt Volvo-showroom med tilhørende topmoderne værksted.

Direktør i Bilforum Nordsjælland Palle Jensen fortsætter også i det nye setup.

”Jeg glæder mig utroligt meget til dette nye og ekstremt spændende kapitel i mit liv. At få mulighed for at drive Volvo-forretningen videre i nye flotte faciliteter er noget, jeg længe har haft som et brændende ønske, og jeg ser allerede frem til at byde nye såvel som gamle Volvo-kunder indenfor,” udtaler Palle Jensen.

Det samme gør sig gældende i Birkerød, hvor den nuværende Unicars-forretning sammenlægges med og flyttes til Autohuset Vestergaards nuværende forretning, beliggende på Birkerød Kongevej 56. Forretningen vil fremover have salg og service af Opel og Peugeot, som begge er stærke bilbrands tilknyttet Interdan som importør, samt service af BMW. Sammenlægningen finder sted i løbet af efteråret 2019.

Thomas Ølshøj, adm. direktør i Unicars, glæder sig også over salget.

”Vi har længe drømt om at øge volumen i vores forretninger, og ved overdragelsen til Autohuset Vestergaard er grundlaget for dette lagt. For mig og de medarbejdere, jeg har ansat, er det den rigtige løsning at overgå til et større og mere fremtidssikret ejerskab, og det er jeg sikker på vi får i vores salg til Autohuset Vestergaard.”

Thomas Ølshøj fortsætter ikke hos Autohuset Vestergaard efter overtagelsen. Han vil, sammen med få udvalgte medarbejdere fra det nuværende Unicars, bruge kræfter på et nyt leasingkoncept for grønne biler – et koncept, der får navnet Green Garage A/S. Derudover videreføres det autoriserede Toyota-værksted på Birkerød Kongevej også ligeledes under ejerskab af Thomas Ølshøj.

Overtagelsen er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til adm. direktør Jesper Wang Hansen.

Autohuset Vestergaard A/S Personvogne er beliggende i Trekantområdet, på Fyn og i Nordsjælland og har på nuværende tidspunkt 11 afdelinger med salg af 11 forskellige peronbilbrands på tværs af Danmark. Der beskæftiges mere end 500 medarbejdere, der i 2018 solgte mere end 18.000 nye og brugte person- og varebiler. Selskabet indgår i Autohuset Vestergaard koncernen, der er grundlagt i 1983 af hovedaktionær Hans Vestergaard, som også omfatter aktiviteter indenfor lastbiler, busser, leasing mv., og som beskæftiger i alt over 800 ansatte.

Det synes vores kunder