Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

23.12.2019

Emne:

Nye biler

Topkarakter i sikkerhed til en nye Ford Puma

Den helt nye Ford Puma er den seneste i rækken af Ford-modeller, der har høstet topkarakter i sikkerhed af det uafhængige crashtest-institut Euro NCAP.

Den nye Ford Puma får 5 stjerner

Sikkerheden er i top ifølge Euro NCAP sikkerhedstest

Den SUV-inspirerede crossover har scoret den maksimale, femstjernede sikkerhedscertificering under de strengere sikkerhedskrav, som instituttet indførte i 2018.

Ford Puma – inklusiv dens hybridvarianter under navnet Puma EcoBoost Hybrid – er nu én ud af 8 personbiler fra Ford, der tilbyder femstjernet passagersikkerhed.

Euro NCAP tildeler Puma høje sikkerhedskarakterer for både børnepassagerer og voksne med dertilhørende topkarakter i sidekollisionstests. Derudover får sikkerhedsteknologier som Pre-Collision Assist, intelligent fartbegrænsning og vognbaneassistent stor ros.

Innovativ og højt udstyret hybrid – fra 225.270 kr.

Den helt nye Ford Puma præsenteres som et forfriskende og selvsikkert alternativ til markedets kompakte crossover- og SUV-modeller.

Designet tager Ford i en ny retning, indretningen er topmoderne og uhyre fleksibel – og i motorrummet venter den stærke 1-liters EcoBoost-benzinmotor med op til 155 hk og brændstofbesparende 48-volts hybridteknologi. Nu er de danske priser klar. 

Den nye Ford Puma kommer i to højt udstyrede varianter, som adskiller sig på design og stil. Varianterne inkluderer den stilfulde Puma Titanium og sportslige Puma ST-Line, der begge kan opgraderes med tilkøb af X-pakke.

Læs mere her