Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

25.06.2020

Emne:

Om Vestergaard

VestergaardGO

Den moderne forbruger ønsker større frihed og fleksibilitet. Derfor introducerer Autohuset Vestergaard nu VestergaardGO. Den nye mulighed for korttidsleasing bliver blandt de mest digitale løsninger på markedet.

Pressemeddelelse: 23/06 2020

Leasing i helt ned til fire måneder, masser af modeller og selvbetjening hjemme fra sofaen - i en 100 pct. digital løsning.

Frihed og fleksibilitet er kodeordene for Autohuset Vestergaards nye platform for kortidsleasing, VestergaardGO, der netop er gået i luften, med priser fra ca. 3.500 kr. pr. måned, for en bil på korttidsleasing. Frihed til at vælge netop den bil, som matcher forbrugerens behov, og fleksibilitet til at have bil, når kunden har brug for det.

»Kundernes behov ændrer sig hele tiden, og hos Autohuset Vestergaard ønsker vi at følge med den udvikling. Derfor har vi skabt VestergaardGO, der giver kunderne mulighed for at lease bil i kort tid på en 100 pct. digital platform og med en gennemsigtighed, som ikke ses andre steder i markedet,« forklarer Jesper Søgård, der er kommunikations- og marketingchef i Autohuset Vestergaard.

Hos VestergaardGO er alt inkluderet. Væk er uigennemskuelige kontrakter og alt for meget af “det med småt”. Det eneste, kunden skal tænke på, er at huske brændstof.

»Alt bliver mere og mere digitalt, og coronakrisen har kun forstærket den bevægelse, så vi er stolte over at kunne præsentere den måske mest moderne løsning indenfor leasing. Samtidig er det en hjørnesten i Autohuset Vestergaard, at det er “mennesker der handler med mennesker”, så det er vigtigt at understrege, at der bag den digitale løsning sidder rigtige mennesker med en dyb passion for biler, der sikrer, at vi hele tiden tilbyder kunderne de helt rigtige biler til de rigtige priser – og finder du ikke præcis den bil, du ønsker, så spørger du os blot om et tilbud på den ønskede model, så gør vi alt for at finde den løsning, der matcher dine ønsker,« siger Jesper Søgård.

Danmarks bredeste udvalg af bilbrands

Autohuset Vestergaard er forhandler af 12 forskellige bilbrands og dermed kan VestergaardGO præsentere det bredeste udvalg af biler. VestergaardGO har yderligere en ambition om at tilbyde de bedste vilkår i markedet.

Tryghed og gennemskuelighed er også i højsædet, når leasingperioden udløber. Her har VestergaardGO lavet et samarbejde med FDM om at tjekke bilen ved aflevering, så kunden er sikret en uvildig gennemgang af bilen.

Fakta – korttidsleasing hos VestergaardGO

Fire til seks måneders bindingsperiode Mulighed for at have forskellige biler i løbet af året Ingen udbetaling - kun depositum Alt inkluderet - vægtafgift, grøn afgift og forsikring Præcis samme vilkår som privatleasing

Yderligere spørgsmål kan rettes til kommunikations- og marketingchef, Jesper Søgård, tlf.: 2330 9708, mail: jesper.soegaard@autohuset-vestergaard.dk

Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne er beliggende i Trekantområdet, på Fyn og i Nordsjælland og har på nuværende tidspunkt 11 afdelinger med salg af 12 forskellige personbilbrands på tværs af Danmark. Der beskæftiges mere end 500 medarbejdere, der i 2019 solgte mere end 19.000 nye og brugte person- og varebiler. Selskabet indgår i Autohuset Vestergaard koncernen, der er grundlagt i 1983 af hovedaktionær Hans Vestergaard, som også omfatter aktiviteter indenfor lastbiler, busser, leasing mv., og som beskæftiger i alt over 800 ansatte.