Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

30.03.2017

Emne:

Nye biler

Oplev årets bedste bruge bil hos os

For tredje gang siden 2008 løber Ford med sejren i den danske kåring ’Årets Brugtbil’, som hvert år kåres af en jury bestående af 18 motorjournalister og brugtbilseksperter samt en afstemning for Facebook-brugere.

Ford C-MAX og Grand C-MAX årgang 2010-2015 kåret til ’Årets Brugtbil’

Fords C-MAX-modeller bryder rekorden og vinder titlen med det højeste antal point i kåringen nogensinde.

Juryen bag den velansete kåring ’Årets Brugtbil’ har kåret Ford C-MAX og Grand C-MAX årgang 2010-2015 som årets bedste brugtbilskøb. Fords C-MAX-modeller bryder rekorden og vinder titlen med det højeste antal point i kåringen nogensinde. Juryen lægger især vægt på Fords duo af MPV-model C-MAX er en komplet pakke med dynamiske køreegenskaber, praktisk indretning og høj driftssikkerhed

For tredje gang siden 2008 løber Ford med sejren i den danske kåring ’Årets Brugtbil’, som hvert år kåres af en jury bestående af 18 motorjournalister og brugtbilseksperter samt en afstemning for Facebook-brugere. I 2008 blev Ford Mondeo (årgang 2004) Årets Brugtbil og i 2009 gik titlen til Ford Focus (årgang 2005). I 2017 kæmpede fem finalister til sidst om titlen. Sejren og titlen som Årets Brugtbil 2017 gik til den anmelderroste, dynamiske og praktiske Ford C-MAX og Grand C-MAX årgang 2010-2015.

Ford C-MAX er ikke alene den første MPV, der vinder den velansete titel. Den er også den bilmodel, der har fået det højeste antal point nogensinde i kåringen. Med hele 240 point er der langt ned til den nærmeste konkurrent på andenpladsen, som fik tildelt 115 point.

Ford C-MAX imponerer juryen på samme måde, som den imponerer kunderne. C-MAX er et multitalent. Titlen er en anerkendelse af, at C-MAX-modellerne er noget særligt, hvor man som kunde får høj funktionalitet, klassisk MPV-rummelighed og på samme tid en stor dosis køreglæde og -sikkerhed. I 2010 testede Euro NCAP C-MAX/Grand C-MAX til højeste karakter i sikkerhedstesten*. At man kan vælge mellem den kompakte C-MAX med fem sæder og den fleksible Grand C-MAX med praktiske skydedøre og mulighed for syv sæder, har stor betydning for mange kunder.

”Ford C-MAX er det p.t. mest interessante brugtbilskøb. Du får en fleksibel indrettet familiebil, der har god plads til hele familien til en meget attraktiv pris. Samtidig har C-MAX vist sig at have meget få fejl i FDM’s brugtbilstests. Velkørende, veludstyret og med et bredt udvalg af velfungerende benzin- og dieselmotorer," lyder vurderingen fra Karsten Lemche, journalist fra FDM's medlemsblad Motor. Han havde som 10 ud af 17 jurymedlemmer Ford C-MAX på førstepladsen. Ford C-MAX fik også point af de resterende jurymedlemmer – og vandt også afstemningen blandt Facebook-brugere.

Ford C-MAX og Grand C-MAX blev allerede i starten mødt med anerkendelse. Den blev kåret som Årets Bil i Danmark i 2011 af foreningen for danske motorjournalister, MKD.

Styrke og holdbarhed

I Danmark er der solgt cirka 9.000 styk C-MAX og Grand C-MAX siden lanceringen af den anden generation i 2010, og i motorrummet har mange af de danske biler den prisvindende EcoBoost-benzinmotor på 1 liter, en både stærk og økonomisk motor, der passer godt til bilen.

”For mig står Ford C-MAX tilbage som en komplet pakke. Høj rating fra Bilbasens brugere, fornuftigt reservedelsprisindeks og tilfredshed med især service og driftsøkonomi trækker op. Når man så kombinerer det med meget dynamiske køreegenskaber i en bil, der egentlig ikke ligner én, der burde køre så godt, som den gør, så har man en vinder-formular. C-MAX er både til hverdagens praktikalitetshensyn og til søndagsturens frie fornøjelser,” lyder vurderingen fra Niels Friis, Ekstra Bladet Biler.

Årets Brugtbil skal opfylde mange punkter, for at modtage titlen. Juryen påpeger, at bilen skal være ordentligt skruet sammen, være et godt køb, og at ejeromkostningerne skal være lave. Kombinationen af C-MAX’ holdbarhed og Ford-forhandlernes lave reservedels- og serviceomkostninger har også stor betydning i kåringen.