VOLVO S90

OBS! Grundet WLTP opdateres energimærkning, brændstofforbrug samt Co2 udledning i januar 2019.

Ultimativ luksus og kraft er ord, der ganske godt beskriver den helt nye Volvo S90. Oplev selv den unikke bil i Vejle, Kolding, Odense og Nærum. 

63 13 41 40

Specialpris fra: 541.994,-

Skriv til os her!
Det er ofte en stor beslutning at købe en helt ny bil og derfor kan du have mange spørgsmål - dem sidder vi klar til at besvare.

Loading...

VOLVO S90 ER INDBEGREBET AF REN LUKSUS

Er du frisk på en køreoplevelse, du aldrig vil glemme? Den nye Volvo S90 er det nye pletskud til det prestigefyldte sedan segment. Sammen med XC90- og V90 modellen, markerer Volvo et kæmpe skridt fremad i ønsket om at blande sig hos de andre prestigemærker, som f.eks. Audi, BMW og Mercedes.

Volvo S90 er en elegant og kraftfuld bil, som sprudler af bekvemmelighed og luksus. De korte udhæng, den store akselafstand og lave taglinje skaber tilsammen en stærk og sofistikeret helhed. Der er lagt utrolig meget vægt på hver enkel detalje, hvor elegance, håndværk og teknologi er nøgleordene.

I Volvo S90 går teknologi og bekvemmelighed hånd i hånd. Indvendigt vil du opleve, hvordan lys, rummelighed og luksus giver dig følelsen af at rejse på første klasse hver dag. Forsæderne er formstøbte efter de menneskelige former, hvilket giver en fremragende støtte. Samtidig med det er der masser af justeringsmuligheder, så enhver kan finde den ideelle siddeposition. Der er naturligvis masser af standardudstyr i S90'eren og mange muligheder for ekstraudstyr, fx:

  • Massagefunktioner
  • Sædevarme på de bagerste yderpladser
  • Panorama glassoltag

Selvom Volvo har lagt meget energi i design og bekvemmelighed, har man ikke ændret holdning til, hvad der er første prioritet – nemlig sikkerhed. Bilen er sikret lige fra forebyggende teknologi, der hjælper dig med at undgå kollisioner, til forstærkning af bilens ydre. Selve bilens kabine har en høj andel ultrahøjstyrkestål (boron), som vil hjælpe med at beskytte dig og dine passagerer.

Volvo er meget langt i processen om at skabe en selvkørende bil. Det kommer især til udtryk med Volvo S90 modellens nye Pilotassist, der gør det muligt at lade bilen styre selv og samtidig holde afstand til forankørende biler. Det giver især rigtig god mening ved køkørsel, mens man ved almindelig motorvejskørsel mere kan se Pilotassisten som en ekstra hjælp, der som et sikkerhedstiltag kan tage over, hvis man er på vej i en farlig situation. 

Volvo S90 henvender sig især til familien, der ikke ønsker at lade sig begrænse. Derudover er bilen ideel som evt. firmabil.

S90 kommer i 4 forskellige varianter: 

  • Kinetic
  • Momentum
  • Inscription
  • R-Design  

Selvom Kinetic er den "lille" variant, så får du MASSER af standardudstyr, b.la. Digital intrumentering 8” TFT, Global åbning/lukning af vinduer, Lane Departure Warning (akustisk signal ved utilsigtet vognbaneskift), Run Off Road Mitigation og MEGET mere. 

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL

Volvo S90