ØGET FRIHED MED EN SERVICEAFTALE

HVORFOR KØBE EN SERVICEAFTALE?

En serviceaftale hos Autohuset Vestergaard er med til at øge din frihed, ved at sikre at din bil vedligeholdes efter producentens forskrifter. Dette sikre også at du altid har en bil der er køreklar, og det giver samtidig en frihed, da man også spare tid – du skal ikke selv skifte sprungne pærer, slidte viskerblade eller påfylde sprinklervæske.

Med en serviceaftale opnår du også en økonomisk frihed, da du slipper for uforudsete udgifter. Det viser sig nemlig at det er billigere at forebygge end det er at reparerer. Erfaring fortæller os også, at du med en serviceaftale i gennemsnit spare op til 15% i forhold til almindelig løbende vedligeholdelse.

Når du skal købe en serviceaftale hos os, kan du vælge mellem to aftaler – en Tryghedsaftale eller en Basisaftale. Læs om forskellen på de to aftaler herunder.

Bemærk, der kan være udvalgte modeller eller kundegrupper, hvorpå en Aftale ikke er mulig, forhør dig hos din salgskonsulent herom.

TRYGHEDSAFTALE


Vælger du en Tryghedsaftale, får du en aftale der næsten omfatter alt. Når vi siger næsten, så er det fordi, det eneste som ikke er omfattet af aftalen er selvforskyldte skader og dæk. Derudover er lånebil også et tilvalg. Det vil sige at du med sådan en aftale opnår budgetsikkerhed og udvidet garanti. Ligeledes er du også sikret at din bil altid bliver holdt vedlige med originale reservedele. Skulle uheldet være ude, så er vejhjælp også en del af aftalen, så det er ikke noget du betaler ekstra for.

Med en Tryghedsaftale er du ligeledes fordelskunde, og det betyder at du løbende får tilbud som er eksklusivt til kunder med en Tryghedsaftale. Ligeledes er der en gennemsnitlig besparelse på 15%, i forhold til hvis man ikke har en Tryghedsaftale.

Udover at det er nemt og bekvemt, så er det også en fleksibel aftale. Det betyder at aftalen laves ud fra dit behov. Ligeledes er bilens værdi højere når den en dag skal skiftes ud, og fordi vi som hus kender dig som kunde, og din bils historik så kan du altså få et realistisk bud på din bil.

Alt i din Tryghedsaftale er omfattet af følgende:

  • Serviceeftersyn inkl. dele og timeløn
  • Opdatering af bilens software - dog ikke navigation
  • Reparationer
  • Udskiftning af pærer og viskerblade
  • Påfyldning af sprinklervæske og motorolie
  • Ved driftsstop i Danmark - bugsering til et af vores værksteder

BASISAFTALE


Vælger du en Basisaftale, får du en aftale hvor du opretholder garantien på din bil, hvilket er en stor fordel, den dag du skal af med den igen. Derudover opnår du, med en Basisaftale, 10% rabat på arbejdsløn samt på originale reservedele.

Prisen du betaler pr. måned for Basispakken dækker for service i denne periode.

Efter garantien udløber på bilen, opnår du med en Basisaftale kulance på bilen. Kulance betyder at hvis du opdager en væsentlig fejl på bilen, oplever motorhavari eller en anden omfattende mekanisk skade efter garantien er udløbet, så får du et pengebeløb til at udbedre denne fejl.

ØNSKER DU AT HØRE MERE?

Så kontakt os på 63 13 41 40 eller find din nærmeste forhandler her.



Ønsker du at opsige din Serviceaftale, kontakt da Lasse Bo Nielsen på 40 18 93 83.