Find din privatleasing bil her

PRIVATLEASING AF DIN NYE BIL - LEASING AF BIL MED ØKONOMISK SIKKERHED

Hvis du ved på forhånd, at du ikke skal køre mere end få år i din nye bil, så kan det være en god idé at lease din nye bil. Så er du 100 % sikker på dit bilbudget – og 100 % sikker på, at der ikke kommer nogle uventede værkstedsregninger. Service og vedligehold af bilen i leasingperioden er inklusiv i prisen – det eneste du skal betale ud over leasing er din bilforsikring, grøn afgift, dæk og benzin eller diesel.

Vil du gerne vide mere om alle fordelene ved at lease?
Hos os kan du vælge mellem 9 bilmærker, når du skal lease din nye bil. Læs mere om alle fordelene og få svar på dine spørgsmål her eller kontakt én af vores salgskonsulenter her.

Renault modeller

Se de aktuelle privatleasingtilbud fra Renault. Vi har helt sikkert en Renault, der passer til dit behov og ønske om leasing.

SE ALLE RENAULT MODELLER

Vi har ofte super skarpe tilbud på privatleasing af flere af vores Volvo bilmodeller. Find prisen på den model, du kunne tænke dig her.

SE ALLE VOLVO MODELLER

Ford modellre

Hvad enten du søger privatleasing på den mindre Ford Fiesta eller den store Mondeo, så kan vi hjælpe dig. Se de aktuelle leasingtilbud her.

SE ALLE FORD MODELLER

Kia modeller

Kend din månedlige udgift til bil med Kia privatleasing. Her kan du finde den Kia model, der passer til dit behov.

SE ALLE KIA MODELLER

Mazda modeller

Nu kan du privatlease Mazda bilmodeller - klik her og se prisen på den bilmodel du er interesseret i.

SE ALLE MAZDA MODELLER

Nissan logo

Du kan her se de aktuelle leasingpriser på Nissan, og finde den bil der passer bedst til dine behov. 

SE ALLE NISSAN MODELLER

Peugeot modeller

Se leasingprisen på den Peugeot bilmodel, du kunne tænke dig her. 

SE ALLE PEUGEOT MODELLER

Alfa Romeo modeller

Find Alfa Romeo's sportslige modelprogram med både Giulietta, Giulia og Stelvio her, og vælg din leasing favorit. 

SE ALLE ALFA ROMEO MODELLER

Se yderligere priser og infomationer om leasing af Dacias modeller her.

SE ALLE DACIA MODELLER

Fiat logo

Ønsker du privatleasing af en Fiat, så kan du se Fiats udvalg her.

SE ALLE FIAT MODELLER

Jeep logo

Se de aktuelle privatleasingpriser på Jeep, og find den der matcher dit behov.

SE ALLE JEEP® MODELLER

Hvornår skal jeg lease?

Det kan være meget individuelt, om det bedst kan betale sig at lease frem for at købe bil. For at give dig et bedre overblik har vi samlet alt du bør at vide, i forbindelse med dit næste bilejerskab*.

Hvad er privatleasing?

Når du privatleaser, lejer du i princippet bilen og du skal derfor ikke tænke på bilens værditab. Når du leaser betaler du et månedligt fast beløb for at leje bilen og oftest skal du også betale en ekstraordinær engangsydelse.
Fordi du ikke ejer bilen, vil du opleve at der er en begrænsning på hvor mange kilometer du må køre i leasings perioden. Oftest må du køre 15.000 km pr. år du leaser, og en leasingaftale har typisk en varighed på tre år.

Oftest kan du kun vælge mellem fabriksnye biler når du vil lease, det er dog i nogle tilfælde muligt at lease en brugt bil, men dette er endnu ikke særlig udbredt.

Leasing af privatbil?

Privatleasing kan være en god forretning for dig, som godt kan lide at køre i nye biler og har et forudsigeligt kørselsbehov i forhold til antal kørte kilometer. Hvis du godt vil skifte bil hvert tredje år eller tidligere, kan leasing være fordelagtigt, fordi du ikke selv skal betale bilens værditab. Udover en engangsudbetaling og den månedlige ydelse skal du også tage højde for dit benzinforbrug, ejerafgift og forsikring. Service og reparation står leasingselskabet oftest selv for.

Når du overvejer at lease skal du være særlig opmærksom på at:

  • Du kun kan køre et begrænset antal kilometer, før du skal betale pr. km. Du skal derfor være i stand til at forudse dit kørselsbehov for hele leasings perioden.
  • Du betaler for skader og skrammer når du skal tilbagelevere leasingbilen. Dette er ikke gældende for almindelig slid.
  • Du kan ofte forhandle rabat på en bil du har tænkt dig at købe, det skal derfor tages med i overvejelserne om, hvad der er billigst for dig.

Det kan derfor være fordelagtig for dig at lease en bil, hvis du har et forudsigeligt kørselsbehov og godt vil køre i en ny bil, som du vil skifte ud efter en kortere periode.

Køb af privatbil?

Hvis det ikke er vigtigt for dig om bilen er ny, og du har tænkt dig at eje bilen i en længere periode (5 år eller mere), kan det være fordelagtigt for dig at købe bilen i stedet for at lease den. I modsætning til leasingbilen skal du selv betale for værditabet og stå for gensalget af bilen. Det betyder så også, at du kan gøre en fordelagtig handel, når du køber bilen brugt. I forbindelse med brugtvogns køb er det vigtigt at du vurdere om bilens stand og sikkerhed lever op til dine krav. Ydermere er fabriksgarantien oftest udløbet, og du skal derfor være forberedt på mulige vedligeholdelses omkostninger.

Gå til nye biler 
Gå til brugte biler 

Hvad skal jeg vælge?

Leasing vil typisk være mest fordelagtigt, hvis du vil have en ny bil i en kort periode.
Hvis du vil købe en ny bil kan det oftest kun betale sig hvis du har bilen i en længere periode, da værditabet er højst i de første par år.

Du kan med fordel købe en brugt bil, da du kan spare en del på købsprisen og ikke skal tænke alt for meget på værditabet. Det er dog vigtigt at du får bilen vurderet i forhold til dens kvalitet og levetid. Køb af brugt bil bliver mere fordelagtigt jo længere du har bilen.

Hvis du stadig er i tvivl om hvor vidt du skal lease eller købe, kan du med fordel bruge FDM’s prisindikator.

Har du spørgsmål til privatleasing? Eller vil du have et godt tilbud?

Loading...