PEUGEOT 508 (2018)

Fastback - Km/l: 14,0-21,7 | CO2: 120-161 | Energimærke: B-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

63 13 41 40

Du kan se alle Peugeot modeller i vores Birkerød afdeling, tæt ved København.

Peugeot 508 Fastback fra pris: 

Ny Peugeot 508 stationcar fra pris: 

DEN NYE PEUGEOT 508 KOMMER BÅDE I 5D & I STATIONCAR

Peugeot har givet deres 508 model en overhaling – oplev den splinternye model hos os

Endnu engang overrasker Peugeot når det kommer til at give deres eksisterende modeller nyt liv. Med et dristigt, sportsligt og elegant udseende, der på ingen måde går på kompromis med det bedste indenfor design, har Peugeot givet deres 508 model en gedigen makeover. Derudover indeholder den også alt den nyeste teknologi, der bidrager til en endnu bedre køreoplevelse.

Den nye dynamiske form, den aggressive front og det muskuløse udtryk, åbner den nye Peugeot 508 op for en helt ny verden af sport og elegance. Den er spækket til med gennemførte detaljer, skulpturelle linjer der alt sammen fremhæver dens dristige og innovative udtryk.

Dette nye design sikre at du som kunde får en bil der besidder kompromisløs æstetik og kvalitet. Den nye Peugeot 508 er afbalanceret og rummelig, samtidig med at den er praktisk og elegant. Som ejer af den nye Peugeot 508 vil du opleve en fleksibel kørestilling. Alt dette på baggrund af dens kompakte rat, det digitale instrumentpanel, samt en 10” højtopløselig touchskærm. Den har komfortable sæder, multipoint-massagefunktion og lyd af højeste kvalitet.

Teknologien i motoren på den nye Peugeot 508 kombinerer ydelse, brændstof og CO2-emissioner perfekt. Samtidig er der skruet op for sikkerheden via de nyeste teknologier på markedet. Eksempelvis kan et infrarødt kamera med Night-Vision teknologi på fronten af bilen gøre det lettere for dig som føre at se fodgængere og dyr når mørket falder på. Alle de nyeste sikkerhedsfunktioner er at finde i den nye Peugeot 508 og du kan derfor trygt sætte dig bag rattet.

Hos Autohuset Vestergaard mener vi bestemt at den nye Peugeot er både et kig og en prøvetur værd. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, således vi kan finde netop det du står og mangler i en ny bil. 

Ny Peugeot 508

Peugeot 508 ny 208 5d

EN HELT NY OPLEVELSE!

Selvom vi ikke kan sige så meget om den nye model, så kan du være helt sikker på at køreegenskaberne og oplevelsen af alt udstyr - er HELT i top!. Peugeot har tidligere vundet priser med 308, så måske der er nye priser på vej til den nye i klassen? 

ny Peugeot 508 indeni

Udstyr i den nye 508

Ny Peugeot 508 i stationcar

Interesseret?
Har du spørgsmål til den nye 508 - så sidder vi klar til at svare dig.

Loading...