MAZDA BILER

Se alle Mazda modeller herunder, og book en prøvetur allerede i dag!

DIN MAZDAFORHANDLER I HORSENS OG VEJLE

Japansk præcision og innovative designlinjer. Det er blot nogle af de mange tillægsord, man kan sige om de mange nye modeller fra Mazda. Igennem de seneste år har Mazda lavet en gennemgribende opstramning af sit modelprogram, og dette har resulteret i, at de nye modeller nærmest står i kø for at blive introduceret. Vi glæder os til at vise dig nyhederne, bl.a. den nye Mazda 2, Mazda 3 og Mazda 6, der henvender sig til en bred vifte af bilkøbere.

Mazda har for alvor også meldt sit indtog på crossover og SUV-markedet. Og med sine nye modeller Mazda CX-3 og Mazda CX-5, er Mazda blandt de førende på dette relativt nye marked. Alle Mazdas modeller er udstyret med innovative motorer og teknologi, der gør, at ydeevne og køreegenskaber er blandt markedets bedste. Samtidig har Mazda formået at fastholde mærkets grønne profil, og tilbyder i dag modeller med overlegen brændstoføkonomi.

Hos vores Mazda afdelinger i Horsens og Vejle har du mulighed for at se nærmere på det komplette modelprogram fra Mazda. Og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – og selvfølgelig tilbyde dig en prøvetur i den Mazda, du ønsker.

KAMPAGNE

KAMPAGNE

Køber du en ny Mazda inden 31.01.2019 får du vinterdæk på aluminiumsfælge med på vores regning*,
så du kan køre sikkert gennem vinteren. Værdi op til 12.995 kr.

*Tilbuddet gælder ved køb af en fabriksny Mazda. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder biler registreret senest den 31. januar 2019.

Bilerne er vist med ekstraudstyr.Brændstoføkonomi ved blandet kørsel 25,6 -14,1 km/l CO2-emission 104-161 g/km. Energiklasse A+ - D. 

Mazda 2

MAZDA 2

Mazda 2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau.

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Mazda 3

MAZDA 3

Mazda 3 er designet til at udtrykke styrke og smidighed - og de karakteristiske linjer fortsætter i den rummelige kabine. Mazda 3 kan fås både som Hatchback og Sedan.

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Mazda 6

NY FACELIFTED MAZDA 6

"Med en stærk fremtoning, der minder om en stor kat, der er klar til at springe i aktion, udtrykker den vitalitet og energi"

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Mazda cx-3

MAZDA CX-3

Mazda CX-3 har vundet Red Dot-designprisen for høj designkvalitet.

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Mazda cx-5

MAZDA CX-5

Storebror til CX-3 og Mazda's svar på en ægte crossover familiebil. Søger du rummelighed og kørekomfort, er denne bil bestemt en prøvetur værd.

SE VIDEOANMELDELSE

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Mazda MX-5

MAZDA MX-5

World Car of the year 2016, samt World Car Design of the year 2016 - er begge priser som MX 5 har vundet.

VIS BILEN

BESTIL PRØVETUR

Vælg den Mazda model du ønsker at prøve

Vi garanterer dig, at din prøvetur bliver en oplevelse!

Loading...