FORD KA+

Pris fra: Udgået model

Prøv den helt ny KA i vores Ford afdelinger, Kolding, Horsens og FordStore i Odense.

OBS! Grundet WLTP opdateres energimærkning, brændstofforbrug samt Co2 udledning i januar 2019.

FORD KA+

Oplev den helt nye Ford KA+, der med sin rummelighed og økonomiske motor sætter nye standarder i minibilsklassen. Sammenlignet med den almindelige Ford KA, har man her fokuseret meget på at skabe en kompakt bil med overraskende meget plads til samtlige passagerer. Bilen fås som standard model med 5 døre, så alle uden problemer kan stige ind og ud af bilen.

Udvendigt har man sammen med de andre Ford modeller givet bilen et Aston Martin lignende front, som får bilen til at se super skarp ud. Takket været et intelligent design, vil du automatisk føle dig mere synlig på danske veje. Der er her tale om den nye form for Tågelygtebeklædning, der hjælper dig med at skille dig ud, hvad enten det er dag eller nat, tåget eller klart.

Ud over det ydre skarpe look er kvaliteten indvendigt selvfølgelig også i top. Dette kommer til udtryk gennem bilens lækre materialer, avanceret teknologi og flere praktiske egenskaber. Du har rig mulighed for en masse ekstra udstyr, som f.eks:

  • Ford SYNC (Avanceret håndfri teknologi)
  • Klimaanlæg
  • Sædevarme
  • El-betjente sidespejle

På trods er det lækre design og de mange muligheder hvad angår udstyr til bilen, har man hos Ford ikke gået på kompromis med sikkerheden i bilen. Ford har udstyret KA+ med et automatisk nødopkald system, som potentielt kan redde liv. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstoftilførslen afbrydes, kan bilen ved hjælp af teknologien automatisk ringe til alarmcentralen. Systemet vil endda oplyse alarmcentralen om dine GPS-koordinater selv, hvis ikke du er ved bevidsthed.

Derudover oplever man mange gange harmonikasammenstød ude på motorvejen, hvilken man hos Ford har prøvet at forhindre. Hvis du er nødt til at udføre en akut opbremsning, tændes havariblinket automatisk og bremselyset blinker. Denne kombination advarer billisterne bagved om en potentiel farlig situation.

Ford KA+ henvender sig især til de personer som bor inde i byen og som ønsker at køre langt på literen.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL