FORD EDGE

Pris fra: 593.798,-

Den banebrydende SUV Ford Edge kan prøves i Kolding, Odense eller Horsens

Prøv Ford Edge i en af vores Ford afdelinger i Kolding, Horsens eller FordStore i Odense.

Loading...

FORD EDGE

Indbegrebet af ny teknologi og innovativt design. 

Den nye Ford Edge er på mange måder et visionært køretøj, med en tilstedeværelse der er svær at ignorere. Designmæssigt har Ford ikke valgt at spare på noget, og den nye Edge giver en unik følelse af modernitet og ikke mindst kvalitet. Det er et raffineret og moderne design både indvendigt og udvendigt. Og den bemærkelsesværdige og kraftfulde front gør at den ikke går ubemærket hen. Interiøret i bilen matcher dens stilfulde design og giver inspiration til rolig og sikker kørsel. Med Active Noise Control vil du også opleve en beroligende stilhed i bilen under kørsel.

Teknologien har absolut været i højsædet hos Ford, når der tales om Ford Edge. Den er udstyret med en masse innovative teknologier som man hurtig vænner sig til, og får svært ved at undvære. Med den Adaptive Steering system, bliver problemfri kørsel muliggjort – til enhver tid og under alle forhold, den gør sågar det at parkere smertefrit. Teknologien gør det også muligt for dig at styre udstyret i bilen med din stemme. Ford SYNC 3 giver dig mulighed for at styre din telefon, musik og navigationssystemet med stemmekommandoer. Et eksempel er at du bl.a. kan få en liste over de lokale spisesteder ved at sige ”I’m Hungry”.

Sikkerheden er også i top. Ford Emergency Assistance kan ringe automatisk til alarmcentralen, i tilfælde af en ulykke. Et nyt system til firhjulstræk (AWD) kan afmåle hvor meget vejgreb der skal til på glatte og våde veje. Det giver altså sublim manøvrering og bedre effektivitet til sikker, ubesværet kørsel. Udover dette, er den udstyret med: Ford Dynamic LED-forlygter der kan hjælpe dig til at se om hjørner, et monteret kamera der kan hjælpe dig med at se biler, cyklister og fodgængere fra begge sider og samtidig se de vejskilte du muligvis overser. På den måde hjælper den dig også med at overholde diverse fartgrænser. Dette er blot få af de mange sikkerhedsmæssige justeringer, den nye Ford Edge kan byde på.

Der er altså garanteret dig og dine passagerer en tryg og komfortabel tur, når i kører i en Ford Edge.

Ford Edge fås i 3 forskellige varianter:

  • Trend
  • Titanium
  • Sport

Ford Edge henvender sig til dig med en aktiv familie og en aktiv livsstil. Hvad end du er i byen, eller har pakket bilen til en weekendtur, er Ford Edge altid klar på nye udfordringer.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL