FORD B-MAX

Pris fra: Udgået model

Har du brug for mere plads end i en Fiesta og mindre end i en Focus, så er B-Max måske bilen for dig. Mød den i Horsens, Kolding eller i FordStore Odense.

OBS! Grundet WLTP opdateres energimærkning, brændstofforbrug samt Co2 udledning i januar 2019.

Ønsker du et tilbud på en af de andre Ford modeller, så skriv til os her, så hjælper vi gerne med at finde den der passer til dit behov.

Loading...

FORD B-MAX

Ford B-MAX er en genial bil, som virkelig er ideel til bykørsel. Bilen gør det både lettere, og mere behageligt at køre i, takket være den avancerede køreteknologi og en lang række funktioner, som du vil blive overrasket over at finde i en bil af den størrelse.

Selve designet ligger sig tæt op af Fords modelrække, hvilket man tydeligt ser på dens Aston Martin-lignende front. Karosseriet er helt unikt i den nye B-MAX, da man har fjernet midterstolpen mellem for- og bagsædet. Det gør, at man på meget nemmere vis kan komme ubesværet ind og ud af bilen og samtidig undgå at døren bankes op i naboens bil på p-pladsen.  

Indvendigt er bilen - ligesom udvendigt - designet til at gøre det så nemt som muligt for dig. Kabinen er meget rummelig trods bilens størrelse, og samtidig er bagagerummet stort og rummer 318 liter. Bagsædet kan let foldes ned, så gulvet bliver plant. Man har desuden mulighed for at ligge passagerforsædet ned, så der er 2,35 m. lang bagageplads. Man kan vidst derfor roligt sige, at du ikke kommer til at mangle bagagerumsplads, hvis valget falder på en B-MAX.

Man har hos Ford udviklet en teknologi med det formål at sørge for, at du kører så sikkert som muligt, og at du bliver hjulpet igennem den travle hverdag bedst muligt. Ford B-MAX er udstyret med en masse teknologi, der er enkelt at bruge, og som ganske enkelt fungerer for dig.

 

Bilen er bl.a. udstyret med:

Auto-Start-Stop

Ford B-MAX fås med en funktion, der gør det muligt, at bilen automatisk går i standbyfunktion, når du holder stille ved f.eks. et lyskryds. Når du er klar til at køre igen, sætter motoren automatisk i gang. Ved bykørsel sparer du en masse brændstof og er samtidig med til at skåne miljøet.

Bakkestart-assistance

Dette system forhindrer bilen i at trille baglæns, når du starter på en stejl bakke. Systemet fastholder bremsetrykket i 2,5 sekunder, når du flytter foden fra bremse til speeder. Du slipper derfor for en af førerens værste mareridt – at trille bagud og risikere at ramme en anden bil. 

På trods af det nye ungdommelige design, og de mange muligheder hvad angår udstyr til bilen, er man hos Ford ikke gået på kompromis med sikkerheden.

Ford B-MAX er udstyret med teknologier, der har modtaget Euro NCAP's Advanced Awards, som er den højeste pris, der gives af Europas førende, uafhængige sikkerhedsorganisation. Derudover er bilen udstyret med et innovativt bremsesystem, som igen gør hverdagen nemmere for bymennesket. Systemet hjælper dig til at undgå sammenstød ved langsom bykørsel og hastigheder under 30 km/t. Bilen vil selv bremse, hvis sensorerne registrerer, at bilen foran dig er standset.

Ford B-MAX henvender sig til børnefamilien eller de aktive pensionister, som har brug for at komme let omkring.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL