FIAT QUBO

 

Denne model er udgået. Vi hjælper gerne med vejledning til et godt alternativ. 

63 13 41 40

Pris fra: N/A

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud, eller har du spørgsmål til Fiat Qubo? Så er du meget velkommen til at skrive til os her

Loading...

QUBO TIL DIG OG DIN FAMILIE

Her du brug for en bil med masser af plads til hele familien, hvor bagageplads ikke bliver noget problem, så er Fiat Qubo den bil du leder efter. Gode adgangsforhold og god funktionalitet er nogle af de ting, man har haft fokus på, da man skabte Fiat Qubo modellen.

Da man designede Fiat Qubo, havde man stor fokus på at gøre det nemt at komme ind og ud af bilen, for både børn og voksne. Bilen er derfor med skydedøre, så du blandt andet undgår buler og ridser fra bilen som holder ved siden af, i en parkeringsbås.

Indvendigt vil du opleve stor rummelighed, hvor samtlige passagerer vil få følelsen af rigeligt med plads. Alt kan lade sig gøre i en Qubo, om du er musiker, surfer eller hundepasser, er det ikke noget problem. Dette skyldes de nedfældelige bagsæder, der kan tilpasses efter behov. Bagagerumskapaciteten går helt op til 2500 l, hvilket giver rig mulighed for at transportere store eller mange ting.

Om turen går fra København til Skagen, eller bare en tur ned i supermarkedet, bliver enhver køretur en sjov og afslappende oplevelse - dette takket være al teknologien, samt selve trygheden i bilen. Fiat Qubo er bl.a. udstyret med et TOMTOM Navigationssystem og Blue&Me, der både hjælper dig med at finde vej, og som nemt forbinder din Smartphone med bilen.

Der er selvfølgelig også tænkt på sikkerheden i en Fiat Qubo. Bilen er bl.a. udstyret med et automatisk dørlåsningssystem, som kan programmeres til at låse dørene, når bilens hastighed er over 20 km/t. Det giver en tryghed i form af, at dine børn på denne måde ikke kan åbne dørene, når du kører. Derudover har man lavet nogle særlige fastgørelsespunkter til børnesæder ved hjælp af ISOFIX, så dine børn altid sidder sikkert.

Fiat Qubo henvender sig primært til den store børnefamilie, der ønsker god komfort til samtlige passagerer i bilen.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL