FIAT PUNTO

OBS! Grundet WLTP opdateres energimærkning, brændstofforbrug samt Co2 udledning i januar 2019.

Denne model er udgået. Vi hjælper gerne med vejledning til et godt alternativ. 

63 13 41 40

Pris fra: N/A

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud, eller har du spørgsmål til Fiat Punto? Så er du meget velkommen til at skrive til os her

Loading...

DEN COOL PUNTO

Kunne du tænke dig noget sjovt, komfortabelt, miljøvenligt og enkelt? Det kan du få lov til med Fiat Punto. Glem alt om at kede dig, med de fremragende motorer og den moderne teknologi som du kan få i en Fiat Punto.

Cool stil, lækkert interiør og skarpe linjer er bare få ord af mange, som definerer det flotte italienske design, som denne model er i besiddelse af. Punto udtrykker med sit nye design enestående adræthed og moderne stil, som man ikke kan undgå at synes om.

Træder du ind i bilen, vil du opleve en rummelig og super komfortabel kabine med en masse udstyr, som er med til at give dig en god fornemmelse - hver eneste gang.

Fiat Punto er udstyret med et 2 zone automatisk klimaanlæg, som er standard på Lounge Edition. Du har her mulighed for at indstille temperaturen i bilen, så den passer både dig og dine medpassagerer. Bilen er desuden udstyret med et Start&Stop system, som hjælper med at spare på brændstoffet. Hvis du f.eks. holder stille i et lyskryds, vil motoren automatisk stoppe, og starte når du igangsætter kørslen.

Hos Fiat er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Fiat Punto har 6 airbags, så alle i bilen er fuldt ud beskyttet. Derudover er Fiat Punto udstyret med et ESC system samt Hill Holder, der hjælper dig med at holde retningen i nødsituationer og hjælper ved igangsætning på stigninger.

Fiat Punto henvender sig især til den lille børnefamilie, som gerne vil komme nemt omkring og samtidig have muligheden for længere ture.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BIL