FIAT 124 SPIDER

 

Denne model er udgået. Vi hjælper gerne med vejledning til et godt alternativ. 

63 13 41 40

Pris fra: N/A

Skriv til os her!
Ønsker du et tilbud, eller har du spørgsmål til Fiat 124 Spider? Så er du meget velkommen til at skrive til os her

Loading...

FIAT 124 SPIDER ER TILBAGE MED SIN ENORME KØREGLÆDE OG UNIKKE 60’ER DESIGN

Ifølge Fiat selv, er det kun en ægte Spider der kan give dig den perfekte balance mellem følelsen af frihed, og spændingen ved sportslig kørsel. Denne bil er designet til at give dig den fedeste køreoplevelse. Forsæderne er betrukket i læder, og giver en rigtig god sidestøtte. På den måde er der også komfort både ved ind -og udstigning, samt under kørslen. Du har alle funktioner lige ved hånden, så du hele tiden kan fokusere på kørslen, og der er sørget for den bedste og nyest opdaterede teknologi, så det bliver så nemt som muligt at sidde på førersædet. Ydermere er bilens front designet til at du har fuldt udsyn når du sætter dig bag rattet.

Fiat har, som nævnt, sørget for den bedste teknologi til dig. Her taler vi om forlygter med avanceret LED-teknologi AFLS lyssystem som kan tilpasse lysstrålen afhængigt af hvor hurtigt du kører, samt regn og lyssensorer. Indvendigt bliver du mødt af et 7” touchscreen display, som er utrolig brugervenligt. Hertil er der både DAB-radio, Wi-Fi og Bluetooth, to USB-porte og sidst men ikke mindst en AUX-indgang. Bilens højtalere er fra Bose Sound System, og det sørger for at der i din bil er et eksklusivt lydsystem, der sikre dig god kvalitet. Der er i alt 9 højtalere, hvoraf 4 af dem er lokaliseret i nakkestøtten.

Fiat 124 Spider har helt exceptionelle køreegenskaber. Dens baghjulstræk kombineret med placeringen af motoren, giver den perfekte vægtfordeling og sørger for en dynamisk performance. Det er en sportsbil med mange kræfter, men på trods af det, har Fiat altså også formået at sørge for en ganske fornuftig brændstoføkonomi.

Hvis du ønsker at prøvekøre den smarte og sporty Fiat 124 Spider, så kom forbi vores Fiat afdeling i Svendborg eller Odense S. Så står vi klar til at give dig gode råd og vejledning. Vil du være sikker på at bilen er klar til en prøvekørsel, så book en tid i forvejen.

Byttebil? Få en vurdering af din brugte bil

Vi køber gerne din brugte bil, eller tager den i bytte hvis du ønsker at købe en ny.

VURDER MIN BILFiat 124 spider