Vi støtter gerne din sportsklub eller forening.

Bliv ambassadør for os og tjen penge til din klub eller forening.

Ambassadøraftale hos Autohuset Vestergaard

Selvom vi gerne ville, så har vi ikke mulighed for at yde sponsorater til alle de klubber og foreninger, der henvender sig. Vi er naturligvis klar over at, det kan være svært at finde midler til at sende et fodboldhold på træningstur eller udskiftning af spillertøj.
Vi har stadig et stort ønske om at være synlige i vores lokalmiljø og ligeledes hjælpe hvor vi kan, derfor har vi lavet et helt nyt koncept. Det hedder Vestergaard Ambassadør.

Det går helt simpelt ud på, at du/I som klub eller forening indgår en ambassadøraftale med os, hvor jeres opgave er at formidle kontakten mellem os og en mulige bilkøber.

Praktisk fungerer det således; Et medlem eller en bekendt af et medlem, går og overvejer en ny eller brugt bil. Hvis personen har lyst til at book én af vores bil eksperter, til et uforpligtende møde hjemme hos personen selv eller hos os, så kvittere vi med et beløb for den formidling. Bestemmer personen sig for at købe en bil igennem os, vil beløbet vi kvittere med forøges.
Bookningen af én bil ekspert, kan kun ske via formularen under vores VestergaardYOU koncept. I formularen angives den unikke referencekode, i som klub eller forening har fået.

Med Vestergaard ambassadøraftale kan I altså hjælpe jer selv, til at kunne udleve de ønsker og behov du/I måtte have.

Vi har ikke mange krav til indgåelse af en aftale, men følgende skal du/I dog som minimum kunne opfylde:
1: Du/I skal have en hjemmeside, hvor vi oprette et link.
2: Jeres klub/forening skal have et lovligt formål.
3: Du/I skal være aktive på Facebook og/eller Instagram og være behjælpelig med deling af relevant indhold.

VestergaardYOU
Er du/I blevet interesseret i, eller ønsker du at høre mere om en ambassadøraftale hos os? Så er du/I meget velkommen til at kontakte os. 

Tak, vi har nu modtaget din henvendelse og du vil blive kontaktet af vores ansvarlige for Vestergaard ambassadøraftaler.