Gavekort + lån af Megane E-Tech Electric

Gavekort på 4.000 kr. til Small Danish Hotels + lån af Megane E-Tech Electric

Svar rigtig og deltag i konkurrencen!

Samtykke til markedsføring

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du at modtage info og materiale fra Autohuset Vestergaard A/S via e-mail og telefon, med henblik på markedsføring af biler, tilbehør og ydelser til biler, reparation/service af biler, events og konkurrencer.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Autohuset Vestergaard A/S,

Svendborgvej 90, 5260 Odense S, Tlf. 66141414, e-mail: mail.personvogne@autohuset-vestergaard.dk eller i bunden den mail du modtager.

Læs mere om vores behandling af dine oplysninger i privatlivspolitikken på www.autohuset-vestergaard.dk 

Konkurrence information

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og bosiddende i Danmark. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har svaret rigtigt på konkurrencen. Medarbejdere (og deres familier) hos Autohuset Vestergaard A/S samt Renault Danmark kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen vil blive udtrukket, i uge 26 2022 og kontaktes direkte. Hvis denne ikke svarer på vores henvendelse inden for 24 timer, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Præmie

Der trækkes 1 vinder, som modtager et gavekort til en værdi af 4.000 kr. + lån af Megane E-Tech Electric (Fredag til og med søndag). Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien skal indløses inden 1. september 2023.