Influencer Lise og Michael

LISE & MICHAELS AKTUELLE KAMPAGNER OG RABATKODER

Elektronisk p-skive + trafikalarm

Elektronisk p-skive

Solcelleteknologi og den automatiske aktivering gør, at du aldrig skal tænke på batteriskift eller huske at stille p-skiven. Det er selvfølgelig også muligt at indstille p-skiven manuelt.

Trafikalarm

Elegant, stilfuld og nem at bruge OOONO er din nye bedste ven i trafikken, der advarer dig i realtid om fartkontroller og anden vigtig trafikinformation. OOONO handler om at skabe en mere sikker køreoplevelse ved at minde om at sætte farten ned, undgå fartbøder og køre sikkert.

Forbinder automatisk sig til din telefon, når du starter bilen og er kompatibel med iOS og Android. 

Normalpris 848,-

Fordelspris kun 499,-

KØB PAKKE

Tourbox | Anhængerboks system

Med denne løsning får du cykelholder til 3 cykler samt en bagageboks til en samlet skarp pris. 

I en tid med flere og flere el-, hybrid- og høje SUV-biler, giver det rigtig god mening at bruge anhængertrækket til ekstra bagageplads fremfor fx biltaget. Minimal vindmodstand bagpå, ingen vindstøj, ingen behov for tilkøb af tagbøjler. Du har måske betalt 7-15.000,- for anhængertrækket, hvorfor ikke bruge det til bagageplads. Mange bilmodeller i dag er høje, og monteres en tagboks, kán der være problemer i komme ind i p-kældre eller blot p-anlæg sydpå. På nogle færgeoverfarter betales ekstra hvis bilen har en tagboks monteret. Det gør du ikke med en anhængerboks eller cykelholder bagpå bilen.

Fordelspris kun 3.899,-

KØB TOURBOX / CYKELHOLDER

Welldon selepude m/ Isofix

Denne selepude fra Welldon sørger for at dit barn kan følge med i hvad der foregår samtidigt med at han/hun sidder sikkert og trykt under kørslen.

Under stolen sidder et håndtag som hjælper til at finde den optimale indstilling af selepuden, så den kan indstilles til forskellige biler.

Fordelspris kun 395,-

KØB SELEPUDE
OM LISE OG MICHAEL

Lise og Michael vandt i 2016 Tv-programmet Nybyggerne, hvor de for første gang stiftede bekendtskab med gør-det-selv livet. Siden da har de ikke stået stille. Udover at have et onlineunivers med næsten 100.000 følgere, har parret lavet to tv-programmer yderligere, været foredragsholdere for FNs verdensmål, udviklet krea workshops for børn og voksne, udgivet en bog og sidst men ikke mindst købt en grund i Rold Skov, hvor deres nye drømmehus tager form.

I 2018 solgte de nemlig Nybygger-huset i Farum for at rykke familien til Jylland. Hvad der startede som 3D tegninger af et hus midt i en skov, er nu tæt på at være et færdigt hus, der opfylder alle de drømme, familien havde.

Hos Lise og Michael kommer vi som læsere helt tæt på. Universet er hudløst ærligt, og Lise tager os med bag facaden, når det kommer til både sygdom, selvværd, stress, byggerod og hverdagsmirakler.