RENAULT TRAFIC

Pris ekskl. moms fra: 169.833,-
63 13 41 40

Renault Trafic

Mere info
Mere info

Leder du efter en varevogn, der kan opfylde de daglige udfordringer - så er Trafic det rette valg.

KAMPAGNE

KRAFTIG MOTOR OG EKSTRA LÆNGDE

RENAULT TRAFIC MED 6 KUBIKMETER LASTRUM OG 125 HESTE

Renault Trafic T29, L2H1, 1,6 dCI 120hk inkl. Technopakke

Kan lige nu leases fra 1.545 kr./mdr. + moms  

Løbetid: 36 mdr | Kilometer pr. år: 15.000 km | Førstegangsydelse: 35.000,- + moms

Inkl. udstyr som:

Navigation
Aircondition
Bakkamera
og meget mere...

Inkl. service- og reparationsaftale

 *Tilbuddet gælder til 31. december 2018

Med en Renault Trafic i din besiddelse, er du og dit firma altid professionelt repræsenteret

Den nye Renault Trafic er spækket med læsninger der virkelig forenkler hverdagen for alle erhvervsdrivende. Den er effektiv i ethvert terræn og fyldt med nyskabende løsninger, både når du skal læsse bilen, sidder i kabinen eller er på farten. Derudover skiller den sig ud på vejene med dens robuste og stærke udtryk.

Hvis ét enkelt ord skulle beskrive den nye Trafic, er det helt klart innovation. Kabinen er indrettet sådan så den både er praktisk, rummelig og behagelig. Men den fungerer på mange måder også som et mobilt kontor, så når du er på farten kan du tilslutte alt dit udstyr sådan så du får mest muligt udbytte af dine arbejdstimer.

I denne kategori er det Renault Trafic der har det absolut længste varerum. Uden at bilen er blevet større eller fylder mere på vejene, er pladsen i bilen blevet udnyttet til fulde. I denne model kan du nemlig transportere genstande på helt op til 4,15 m. Både sidedørene og bagdørene har en åbningsvinkel på 255 grader – det gør at du altid kan få størst muligt udbytte af lastrummet, samtidig med at den er nem at både på- og aflæsse.

Når du som erhvervsdrivende skal vælge den bil der passer bedst til dig, er vi klar over at der er mange ting der er vigtige at tage forbehold for. Renault Trafic er verdensmester i forandringer og kan skræddersys til stort set alle behov. Vi anbefaler dig dog stadig, at du tager kontakt til en af vores dygtige sælgere i vores erhvervsteam. På den måde kan de vejlede dig og i kan sammen finde den bedste løsning. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Renault Trafic