RENAULT MASTER

Pris ekskl. moms fra: 207.904 ,-
63 13 41 40

Renault MasterMere info

Mere info

Har du behov for noget særligt - så er Master varevogn det rette valg.

Renault Master er både stærk og effektiv, med den perfekte opbygning

Den nye Renault Master er nu endnu mere behagelig at køre i. Med større kraft, større brændstofbesparelse og mere sikkerhed, er barren nu sat endnu højre. Du kan vælge mellem flere forskellige versioner, der giver dig et utal af muligheder, og dermed nemt bidrager til en lettere hverdag.

Kabinen i Master modellen signalerer professionalisme. Du har et godt udsyn når du sidder bag rattet, der er ergonomiske betjeningskontakter, du kan frit justere din kørselsposition og nok så vigtigt, du har talrige opbevaringsmuligheder der gør bilen nem og anvendelig. Kabinen er rummelig og fyldt med lys, hvilket gør man føler sig dejlig fri og tilpas i bilen. Når bilen holder stille kan du praktisk talt omdanne kabinen til et kontor – der er et bord hvor du kan placere bl.a. din computer, samt papirer. Grundet de mange muligheder for opbevaring, kan du have alle dine arbejdsredskaber lige ved hånden.

Renault Master findes både med forhjulstræk, baghjulstræk, enkelthjul og tvillingehjul. Den kan tilpasses til at opfylde langt de fleste behov med dens 3 forskellige højder, 4 længder og 3 klasser for maksimalt tilladt totalvægt med last. Nyttevolumen kan varier fra 8 m3 til 17 m3 – så du kan frit vælge den mulighed der passer bedst til dig. I alt rummer bilen 9 pladser, og den bringer sikkert og komfortabelt dig og dine passagerer frem og tilbage. Det er nemlig utrolig vigtigt at arbejde under sikre forhold, også når du kører bil. Alle bilens sikkerhedssystemer er designet til at dække over forebyggelse, aktiv sikkerhed samt passiv sikkerhed. Det betyder at den både kan imødegå risici og informere dig som fører, om diverse forhold. Den kan sørge for at du holder dig på rette spor under din kørsel, samtidig med at den kan hjælpe med at holde øje med fodgængere og andre udefrakommende faktorer.

Indenfor erhvervslivet er det meget varierende hvad du ønsker at din bil skal kunne. Derfor anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt finde en løsning til dig og det du ønsker. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Renault Master