RENAULT KANGOO

Pris ekskl. moms fra: 116.924,-
63 13 41 40

Renault KangooMere info

Mere info

Ønsker du en varevogn med klasse? Så er Kangoo helt sikkert noget for dig.

Renault Kangoo – både praktisk og behagelig

Langt de flestes arbejdsliv udvikler sig hele tiden… Det gør at du som kunde stiller større krav og at dine forventninger forandres. Dette har Renault Kangoo taget højde for på alle leder og kanter.

Den nye Renault Kangoo er lavet ud fra Renaults nye designkodeks og er derfor blevet tilpasset, sådan at den på bedste vis kan opfylde dine erhvervsmæssige behov. Den fås i 3 forskellige karrosserilængder og 3 forskellige udstyrsvarianter. Dens motor er uanset variant, både økonomisk og effektiv. Vi tør derfor godt sige at der uden tvivl er en Kangoo Express der matcher netop dit behov.

Som nævnt har Kangoo fået en opgradering, hvilket også gør sig gældende på teknologi og udstyrs fronten. Indvendigt er den super praktisk indrettet, med mulighed for diverse smarte opbevaringsmuligheder. Ud over det, har den et multimediesystem der er udtænkt til at skulle forenkle arbejdet i bilen, samt forøge din og dine passagerers sikkerhed. Kangoo kan rumme helt op til 650 kg og den fås med gitterskillevæg eller massiv skillevæg. Skillevæggen garanterer både din og lastens sikkerhed. Derudover, finder du i varerummet, ikke mindre end 18 fastgørelsesøjer.

Den nye Kangoo er yderst fleksibel og kan bl.a. fås med 3 sæder foran. De 2 ekstra sæder foran kan vippes ned så det kan anvendes som bord eller give yderligere plads. Dette er specielt rart hvis du skal transportere lange genstande. I denne sammenhæng, vil skydetaget også give dig endnu mere plads i højden. Kangoo er også let tilgængelig. Du kan nemt og hurtigt komme til varerummet via skydedørene i siden eller de asymmetriske døre bagpå. Den nye motor er også indbegrebet af nyskabelse, hvilket både er til gavn for ydelsen, men bestemt og miljøet. Der har specielt været fokus på at teknologierne skulle kombineres således at ydeevnen blev forbedret, uden at det måtte gå ud over køreglæden – det kan vi konstatere, at Renault i denne omgang er lykkedes med.

Indenfor erhvervslivet er det meget varierende hvilke behov din bil skal kunne opfylde. Derfor anbefaler vi dig altid at kontakte os direkte for råd og vejledning. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til netop dine behov. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Renault Kangoo