Få en rummelig og veludstyret varebil med Renault

Renault varebiler

Renault varebiler er et af Danmarks mest populære mærker og er førende indenfor flådesalg. Når du vælger en varebil fra Renault, får du en effektiv og pålidelig bil, der forener lastkapacitet med høj komfort og stor køreglæde. Renaults bilprogram spænder vidt fra den klassiske Kangoo til den stærke Master med et enormt varerum. Vi du hellere have en elektrisk varevogn er Kangoo Z.E måske løsningen til dit firma. Den nye Kangoo Z.E har nemlig øget sin rækkevidde med 50%, hvilket betyder, at den nu har en rækkevidde på op til 270 km. Alle varebiler kan naturligvis tilpasses dine erhvervsmæssige behov, så kom ind til Autohuset Vestergaard og hør nærmere.

I Kolding, Fredericia, Odensen SV, Nærum, Svendborg og Vejle har du mulighed for at tage en snak med vores kyndige erhvervskonsulenter, som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med råd og vejledning. Uanset hvilket erhvervsbehov du har, vil vi med sikkerhed finde den helt rigtige varebil til dig sammen.

Træt af at lede efter dine ting i varebilen? 

Med et reolsystem fra SORTIMO er det sidste gang du har ledt efter værktøjet bag i varebilen. Uanset hvilke krav dit fag stiller til indretningen kan vi skabe den perfekte arbejdsplads i din nye Renault. Alt fra opbevaring af store værktøjskufferter til mindre fittings og tilbehør i sorteringskasser. Sammen finder vi de moduler der dækker dit behov fælles for alle vores reoler, er at de er lette, pladsbesparende og funktionelle. Læs mere om vores reoler her.

Har du behov for strøm i bilen?

Mange af vores kunder har behov for opladning af akku værktøj, tilslutning El-værktøj og Computer. Bilens batteri har begrænset kapacitet og derfor bør du overveje vores integrerede løsning. Du kan få 100Ah ekstra kapacitet samlet i én pakke der kombinerer batteri, lader og inverter. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet.

INDRETNING AF VAREBIL
Er dine maskiner og værktøj værd at sikre?

Det vil de fleste nok nikke ja til, alligevel er det først når tyven har være på spil at tanken falder på tyverisikring. Når du vælger en ny Renault varebil, er det en god idé at tænke på tyverisikring allerede fra start. Der findes forskellige løsninger, både indvendige og udvendige låse, med eller uden fjernbetjening. Har du meget værdifuldt gods findes der også løsninger med rullejalousier i aluminium til sikring af lastrummets indhold.

TYVERISIKRING AF VAREBIL
Leasing af din nye Renault

Hvis en god økonomi på driften af din nye Renault varebil er vigtig, så bør du overveje leasing. Du får nemlig følgende fordele når du vælger at lease din nye varebil:

  • Mindre pengebinding
  • Ingen tinglysningsafgifter
  • Fuld fradragsret for leasingydelsen
  • Momsfradrag efter særlige regler
  • Fleksible aftaler fra 12 til 60 mdr.
  • Mulighed for serviceaftale

Hos Autohuset Vestergaard samarbejder vi med forskellige leasingselskaber, og kan hjælpe dig med at finde det selskab og den aftale der passer bedst til netop dit behov. Vores erhvervskonsulenter har stor erfaring i at finde den helt rigtige løsning, uanset om du har en enkelt bil eller en større flåde.

LEASING AF VAREBIL

Express

Ny Renault Express - ganske enkelt praktisk

NYHED

Kangoo

Praktisk og behagelig - hvor komfor er i højsædet.

Trafic

Ny Trafic - skarp og præcis

Master

Ny Master - praktisk til ethvert behov