PEUGEOT EXPERT

Pris ekskl. moms fra: 134.990,-
63 13 41 40

Peugeot ExpertMere info

Mere info

En rummelig varebil med lastkapacitet på 1400 kg - perfekt til bykørsel

"Expert" i at løse dine behov

Peugeot Expert er konstrueret på Peugeots nye platform, hvilket betyder, at varebilen er langt mere sikker og samtidig vejer mindre. Den nye platform sammen med karrosseriets konstruktion, giver Expert varebil en række fordele. Det anslås, at vægten er 100-300 kg. lavere i sammenligning med konkurrenterne. Dette har stor betydning for lasteevnen, og samtidig er det med til at reducere brændstofforbruget og CO2 udledningen. Platformen er derudover blevet forstærket og kan lastes med op til 1400 kg.

Varebilen kommer i 3 længder, L1 på kun 4,60 meter, L2 på 4,95 meter og L3 på hele 5.30 meter. De forskellige modeller har alle en højde på 1,90 meter. Ved at holde højden under de 2 meter, bliver det kun nemmere for dig eller dine ansatte at parkere i eksempelvis parkeringshuse og komme omkring i byen.

Vælger du Expert får du et stort udvalg af skillevægge:

  • Med eller uden rude
  • Med eller uden Moduworkklap
  • Varmeisolation
  • Lydisolation

Du har også muligheden for at beklæde og beskytte bilen med træbeklædning indvendigt.

Med den nye Expert varebil følger også en lang række af udstyr, som vil gøre din dagligdag en del nemmere, enten som standard eller tilvalg.

Nøglefri betjening

På modeller med elektriske skydedøre kan du benytte dig af nøglefri betjening. Ved at føre foden ind under bagkofangeren låses døren op og åbner i den side, hvor du står, ved hjælp af en sensor. Døren kan låses på samme måde, når du forlader bilen.

Moduwork

Med moduwork bænksædet har du mulighed for at udnytte det yderste passagersæde, når det ikke er i brug. Ved at åbne en klap i skillevæggen og vippe sædet op, udnyttes hele længden af bilen og du kan medbringe last på hele 4 meter.

Har du brug for et mobilt kontor har du mulighed for at folde armlænet i midten ned og du får derved en drejelig skriveplade, hvor du kan lægge alle dine papirer eller din computer.

Af sikkerhedsudstyr kan nævnes; Active Safty Brake, automatisk skift mellem nærlys og fjernlys, aktiv fartpilot, vejstribealarm, Blind Spot Monitoring, Head-up display, aflæsning af skilte angående hastighedsbegrænsning og VisioPark.

Peugeot Expert