PEUGEOT BIPPER

N/A,-
63 13 41 40

Peugeot BipperMere info

Mere info

Designet til dem, der søger en kompakt og økonomisk varebil med fokus på sikkerhed.

Kompakt og alsidig varebil

Peugeot Bipper er ensbetydende med gode køreegenskaber og flot design. Derudover er den dejlig økonomisk og kompakt. En adræt og robust varebil, der er klar til at yde sit bedste for dig og din virksomhed.

Bipper er den mindste varebil i Peugeots store modelprogram, ja faktisk den mindste af alle varebiler, der findes på markedet lige nu. Bilens størrelse gør den ideel til bykørsel samtidig med at den er nem at manøvre rundt i tæt trafik. Den kan smutte ind over alt hvor pladsen er trang, eller rundt i smalle gader. Med en vendediameter på kun 9,95 meter, klarer Bipper de daglige trafikale udfordringer og til tider besværlige parkeringsforhold med lethed.

Med en længde på 3,864 meter og en lasteevne på 610 kg, er Bipper 20% mere kompakt, sammenlignet med andre mindre varevogne på markedet. Har du brug for yderligere plads kan du hurtigt og nemt lægge passagerforsædet ned, hvilket giver omkring en meter mere at gøre godt med. De to bagdøre, som kan åbnes op til 180 grader, gør det nemt at læsse bilen. Vil du uden yderligere besvær kunne tilgå varerummet, fås Bipper med en eller to skydedøre. Derudover er der langs siden på varevognen påsat stødlister, som beskytter mod de små slag og stød, der kan forekomme i en travl hverdag.

Når du køber en Peugeot Bipper får du ikke blot en økonomisk og rummelig varebil, du får også en bil, hvor komfort er i højsædet. Behagelige og afrundende sæder giver dig støtte på en lang arbejdsdag og på samme tid er sædehøjden lavere end i kassevognen, hvilket gør ud- og indstigningen nem. Med de let hævede sæder og den ergonomiske indretning af førersædet, har du et godt udsyn, så du kan bevæge dig rundt i trafikken uden problemer.

Til trods for sin kompakte størrelse er Bipper usædvanlig rummelig og skabt til fagfolk, som ønsker en mindre varebil, der kan klare både store og små opgaver i hverdagen. Samtidig er driftsomkostningerne lave, til dels på grund af den lette vedligeholdelse, men ikke mindst skyldes det den økonomiske og miljøvenlige HDi motor.

Som standard i Bipper medfølger ESP, ABS, 12 V stik, servostyring, separat låsning (kabine/lastrum), trådnetadskillelse bagved fører og en række andet udstyr, som ikke er beskrevet her.

Motorversion:

1,4 Benzin 75 hk  nyttelast 464 kg
HDi 75 Manuel gearkasse  nyttelast 464 kg
HDi 75 Semi-automatisk gearkasse  nyttelast 464 kg