NISSAN NV300

Pris ekskl. moms fra: 203.780,-
63 13 41 40

Nissan NV300Mere info

Mere info

Fleksibel mellemstor varevogn - masser af udstyr og lav driftsomkostning.

Nissan NV300 – fleksibel mellemstor varevogn, med masser af udstyr og lave driftsomkostninger.

Den nye Nissan NV300 tilbyder dig og dit firma et hav af muligheder, fleksibilitet og fremragende kvalitet. Den har et stort lastrum og er designet til at gøre din arbejdsdag så nem og bekvem som muligt. Alle varebiler fra Nissan gennemgår en lang række tests der bekræfter det ovenstående – og det er også på den konto, at der følger 5 års fuld fabriksgaranti med når du køber denne model.

NV300 er et pålideligt køretøj og den perfekte arbejdspartner. Den er både praktisk designet til bykørsel og dejlig behagelig at køre langt i. Førerrummet i netop denne model er både et organiseret og mobilt kontor, samtidig med at det er et komfortabelt arbejdsrum med et godt udsyn. Der er et hav af muligheder for opbevaring, samt en skriveplade i den midterste sæderyg, og en flad overflade til dokumenter eller en bærbar computer.

Ligegyldigt hvilken udgave af NV300 du vælger, er der en løsning på alle slags behov. Varevognen kan tage op til 8,6 m3 gods og op til 1289 kg last. Mandskabsvognen kan derimod have plads til et team på op til 6 personer, samtidig med at der er god plads til alt det værktøj du skal bruge på jobbet. Så uanset om du søger en kassevogn, mandskabsvogn eller Combi, tilbyder alle modellerne et hav af muligheder og fleksibilitet. Du kan altså selv sammensætte din ideelle udgave af NV300, som i alle tilfælde vil have stort potentiale, være godt udstyret, omkostningseffektiv og praktisk.

Når du er på udkig efter den rette varebil er der utrolig mange ting at tage forbehold for. Ved denne model er det især vigtigt at lægge mærke til hvor meget fleksibilitet der er, da du kan vælge mellem en masse forskellige udgaver. Vi råder dig derfor også til at kontakte os for god vejledning inden du beslutter dig. På den måde kan vi bedst muligt finde den løsning der passer til netop det, du og dit firma har brug for. Dette gør sig gældende hvad enten du vil erhvervslease eller købe. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Nissan NV300