NISSAN NV200

Pris ekskl. moms fra: 129.990,-
63 13 41 40

Nissan NV200Mere info

Mere info

En mindre varevogn med et imponerende lasterum, til store og små opgaver - designet til både tæt bytrafik og længere ture.

Nissan NV200 – den perfekte varebil til alle brancher

Er du meget på farten og har du behov for en fleksibel varebil der kan klare alle slags opgaver? Hvis ja, er Nissan NV200 den pålidelige arbejdspartner du og dit firma har brug for – ovenikøbet med hele 5 års fuld garanti, hvilket i øvrigt gælder for alle Nissans varebiler. Den har en super brændstoføkonomi, kan klare tunge samt lange læs, og stadig nemt smutte igennem bytrafikken.

Både indvendigt og udvendigt, er Nissan NV200 designet til effektivitet. Dette bidrager også til, at du og din forretning fremstår professionelle når i bliver set på vejene. Nissan NV200 har en lille venderadius og er let at håndtere, hvilket gør at du vil føle dig tryg ved at skulle køre på trængte veje eller små gader inde i byen. Ydermere, er den nem at parkere, selv på de smalle pladser. Som et tilvalg kan du også vælge at få den leveret med et bakkamera.

Uanset hvad du har behov for at skulle transportere, har Nissan brugt meget tid på at designe NV200 modellen så bekvem og let håndterbar som muligt. Eksempelvis, er det bagerste ophæng specialdesignet således at det påvirker lastrummet så lidt som muligt. Det betyder, at når du åbner de ergonomiske døre, har du direkte adgang til det store lastrum på 4,2 m3. De førnævnte døre kan åbnes i en vinkel på 180 grader.

De 5 års garanti der er på NV200 modellen viser, at dette er en bil både Nissan og vi kan stå 100% inde for. Specielt når vi taler om kvalitet, holdbarhed og sikkerhed – det er altså en bil du kan regne med. Noget af det absolut vigtigste for os er, at du og dine passagerer er tygge når i køre i en bil købt hos os. Nissan NV200 har en omfattende række sikkerhedsfeatures, både aktive og passive. ABS-bremserne i bilen er med til at du har en sikker bremsning og fordeler jævnt bremsetrykket, så det stemmer overens med den mængde varer du transporterer. ESP systemet i bilen giver dig konstant kontrol via overvågning af din styring og bremsning. Den registrerer både over -og understyring og kompenserer ved at reducere motoromdrejningerne, eller ved at bremse på specifikke hjul.

Så står du og mangler en varebil der kan repræsentere dig og dit firma professionelt, skabe værdi for dig i løbet af din arbejdsdag, samtidigt med at du føler dig sikker under din kørsel? Så kom forbi og prøv Nissan NV200. Når du er på udkig efter den rette varebil er der utrolig mange ting at tage forbehold for. Vi anbefaler dig at kontakte os for råd og vejledning inden du beslutter dig. På den måde kan vi bedst muligt finde den løsning der passer til netop dig og tilpasse netop denne model til dine behov. Dette gør sig gældende hvad enten du vil erhvervslease eller købe. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Nissan NV200