NISSAN NT400

Pris ekskl. moms fra: 222.860,-
63 13 41 40

Nissan NT400Mere info

Mere info

Leder du efter en varevogn, der både er praktisk, pålidelig og økonomisk, er NT400 det rette valg for din virksomhed.

Nissan NT400 – En økonomisk varevogn du kan opbygge efter netop dit behov

Lave ejerskabsomkostninger, enorm lasteevne og styrke som en arbejdshest – den nye Nissan NT400 kan hjælpe dig og din virksomhed til at nå jeres mål. Den er enkel at vedligeholde, nem at manøvre og endnu mere effektiv. Derudover, kan du med denne model samtidig nyde godt af en høj nyttelast, lave driftsomkostninger og et hav af opbygningsmuligheder. Som en ekstra bonus tilbyder Nissan nu også 5 års fuld garanti på alle deres varevogne i hele Europa. Denne garanti omfatter blandt andet; lakgaranti, garanti på originale Nissan dele og 5 års vejhjælp.

Nissan NT400 fås i 2 forskellige udgaver, nemlig en lastbil med enkelkabine eller en ladvogn med dobbeltkabine. Lastbilen har tre sæder og fås med forskellig totalvægt. Det giver muligheden for en maksimal lasteevne på 3,5 t og 4,5 t, alt afhængig af udstyr og akselafstand. Ladvognen har op til 6 komfortable siddepladser, store døre, gode trin der sikre nem ind -og udstigning, og bagsædet kan foldes ned hvis du skulle have brug for ekstra opbevaringsplads i kabinen.

Uanset hvilken model du vælger, er du sikret et professionelt, ryddeligt og behageligt arbejdsmiljø. Du har masser af plads i kabinen og behagelige sæder. Dog er det i en velfungerende varevogn, lige så vigtigt at have opbevaringsplads, som det er at have god komfort. I netop dette henseende kan du være på den sikre side med Nissan NT400, den har nemlig mere en 14 forskellige opbevaringsrum til dine ting.

For os er det absolut vigtigste at du føler dig tryg når du er ude at køre, hvad enten det er i private eller forretningsmæssige situationer. I denne sammenhæng er Nissan NT400 bestemt en model vi kan stå inde for, og som du sikkert kan komme fra A til B i. Den er fyldt med aktivt og passivt sikkerhedsudstyr – eksempelvis elektronisk stabilitetskontrol, ABS, elektronisk bremsekraftsfordeling og Vehicle Dynamic Control.

Indenfor erhvervslivet er der mange forskellige behov der skal afdækkes. Derfor anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til netop det du ønsker. Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Nissan NT400