NISSAN NAVARA

Pris ekskl. moms fra: 215.572,-
63 13 41 40

Nissan NavaraMere info

Mere info

Fleksibel og alsidig - Navara, den mest kraftfulde pickup i Europa.

Nissan Navara – når arbejdet skal gøres effektivt

Den nye Nissan Navara har det hele, og det er uanset om du vil have din nye pick-up leveret som King Cab eller Double Cab. For begge modeller gæler det, at de har en kraftfuld og effektiv motor, masser af komfort, samt innovativ teknologi. Derudover er netop denne model, uafhængigt af hvilken version du vælger, både den perfekte partner i dit arbejdsliv, men den er også ideel til fritidsbrug. Ligesom resten af Nissans varebilssortiment, er de så sikre på kvaliteten, at der følger hele 5 års fuld fabriksgaranti med som standard.

Kan en pick-up virkelig se så godt ud og stadig være effektiv og funktionel? Svaret er uden at tøve, ja! Med sit muskuløse udseende og dens elegante LED-lys, udstråler netop denne bil seriøsitet. Den er bygget til at kunne klare både vanskelige og tunge læs. Bagsmækken gør både af -og pålæsningen simpel, og med fastgørelsessystemet er du sikker på at transportere dit udstyr eller dine vare sikkert. Indvendigt, har vi også med en bil på førsteklasses niveau at gøre. Det er komfortable sæder, muligheden for temperaturkontrol og det ergonomiske design, der sammen bidrager til den følelse du får når du sætter dig ind i din Navara.

Plads til en masse bagage er vigtigt, hvad end det gælder arbejde eller fritid. Navara modellen har masser af opbevaringsplads i kabinen, så du som fører kan have de vigtigste ting lige ved hånden. Har du behov for at skulle transportere en masse værktøj eller andet udstyr, er der to store og praktiske opbevaringsrum under sæderne i begge modeller. Denne model har også en trækkapacitet på 3,5 tons, hvilket er det absolut bedste i klassen. Udover det, har den en nyttelast på 1 ton.

Navara modellen er også fyldt til randen med sikkerhedssystemer, der både hjælper til at advare dig og forhindre uheld, samt at passe så godt på dig som muligt, hvis du skulle komme ud for en kollision. LED lyset giver dig et meget bedre udsyn, Around View Monitor hjælper til med at manøvrere bilen, der er automatisk nødopbremsning og automatisk stabilitetskontrol. Dette er blot få af de mange sikkerhedsfunktioner denne model indeholder, og det er derfor en bil vi kan stå 100% inde for.

Specielt indenfor erhvervslivet, er det meget varierende hvad du ønsker at din bil skal kunne. Derfor anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. Det gælder dog også hvis du skal bruge den privat. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til netop det du ønsker. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Nissan Navara