NISSAN E-NV200 VAN

Pris ekskl. moms fra: 201.885,-
63 13 41 40

Nissan E-NV200 VANMere info

Mere info

Ingen udgifter til benzin, ingen olieskift, nul CO2 udledning - 100% elektrisk og lav vedligeholdelse.

Nissan E-NV200 Van – 100% elektrisk, sjov at køre og billig i drift

En krydsning mellem den prisbelønnede Nissan NV200 og den 100% elektriske Nissan Leaf, har resulteret i den fantastiske og innovative e-NV200 model. Uanset behov, vil din forretning kunne drage nytte af denne model og samtidig automatisk få en grønnere profil. Ved at denne varevogn er elektrisk, vil driftsomkostningerne også automatisk reduceres betydeligt.

Ud over at denne varevogn også er omfattet Nissans 5 års fuld fabriksgaranti, er der store besparelser at hente. Benzin, diesel, olieskift og justeringer vil høre til i fortiden. Nissan e-NV200 har ikke en forbrændingsmotor eller en gearkasse. Grundet dette, har den langt færre bevægelige dele end andre varevogne og det resulterer i endnu en fordel – nemlig minimale vedligeholdelsesomkostninger. Sidst men ikke mindst udlader denne bil ingen CO2.

Ydermere, er denne model fyldt med banebrydende teknologi. Her taler vi om blandt andet automatgear og Hill Start Assist. Begge ting er med til at gøre din kørsel nem og sikker. Desuden er du altid sikret en roligere arbejdsdag, da du som chauffør kan nyde den næsten lydløse kørsel. Udover det ovennævnte har den også det avancerede NissanConnect EV-system, der giver dig mulighederne for at:

  • Have bedre overblik og log med kørselsmønstre og førerrapporter
  • Modtage oplysninger om batteristatus
  • Fjernstyre start af opladning og klimaanlæg
  • Modtage alle de oplysninger du har brug for ift. opladningsstatus og energiforbrug.

Nissan e-NV200 garanterer en altid sjov og behagelig køreoplevelse med en overraskende ydeevne. Batteriet kan både oplades når du er undervejs og derhjemme. Det er kompakt, kraftfuldt, sikkert og holdbart. Det er placeret i gulvet, så det på den måde ikke optager noget af pladsen i varerummet.

Komfortabel, funktionel og miljøvenlig er altså her nøgleordene. Dit velbefindende ligger os altid størst på sinde, når det gælder køb eller leasing af en ny bil – hvad end det er til privat brug eller arbejde. Da der inden for erhvervslivet er rigtig mange krav og behov der gør sig gældende, råder vi dig til altid at kontakte os direkte i forbindelse med køb eller erhvervsleasing. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning der passer til dig. Vi er klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

E-NV200 VAN