Nissan NV200 grå bagende

Se det alsidige varevogns udvalg ved Nissan her

I Nærum og Vejle kan du se alle varevogne fra Nissan

Nissan varebiler

Vores dygtige erhvervsteam står klar til at hjælpe dig og din virksomhed og finde den helt rigtige varevogn. Nissan er i en klasse for sig selv, når det gælder varebiler. Med Nissans alsidige udvalg, kan du være sikker på, at vi sammen finder den bedste løsning på dit firmas transportbehov. Nissan tilbyder 5 års/16.000 km. garanti på samtlige varebiler, som de eneste på markedet. Uanset om du vælger en kompakt varebil, en robust pickup eller den fuldelektriske e-NV200 eller en af de andre modeller fra Nissans varevognsprogram, er det ensbetydende med lave ejeromkostninger og en stor viden om køretøjer. Set med vores øjne er Nissan et af de førende mærker indenfor innovativ teknologi.

I Nærum og Vejle ligger vores Nissan afdeling og her har du mulighed for at tage en snak med vores erhvervskonsulenter og få mere at vide om de enkelte modeller fra Nissans store varevognsprogram.

Leasing af din Nissan varebil

Hvis du vælger at lease en Nissan varebil, har du budgetsikkerhed i hele leasingperioden. Nedenfor kan du se fordelene, hvis du vælger leasing frem for køb:

  • Leasingydelsen giver fuld fradragsret
  • Momsfradrag
  • Aftalerne kan tilpasses mellem 12-60 mdr.
  • Serviceaftale tilbydes
  • Nej til tinglysningsafgifter

Vi har hos Autohuset Vestergaard samarbejde med en lang række leasingselskaber. Det betyder for dig, at vi kan finde den leasingaftale og selskab, som bedst passer til jeres behov. Med vores store erfaring indenfor leasing, finder vi den helt rigtige løsning. Og det er uagtet jeres flåde af bilers størrelse.

LEASING AF VAREBIL
Er du bekymret for indbrud?

Vi har den nyeste teknologi og produkter indenfor tyverisikring i din Nissan varebil. Ligegyldigt jeres erhverv, har I sikkert en hel del værdigenstande i varebilen. Ved hjælp af vores løsninger, så som lastrumslåse og rullejalousier, kan vi sikre varerummet for ubudne gæster.

TYVERISIKRING AF VAREBIL
Opbygning af varebil – lige efter DIT behov

Vi har de bedste og mest populære reolsystemer, som både er pladsbesparende og gennemtænkte i forhold til jeres opbevaring af remedier. Vi kan tilpasse dem nøjagtigt som I ønsker dem, så det er let at overskueligt at komme til værktøj, småfittings og hvad der ellers måtte være brug for at opbevare.

Når man kommer ud til kunderne,  er det også vigtigt at værktøjet er ladet op og klar til brug. Det kan vi løse ved eksempelvis et solcelleanlæg på taget af bilen. Her er vi behjælpelig med montering af inverter, forbrugsbatterier og solcellepanelet.

Vi sørger for at bilen er fuldstændigt tilpasset jeres behov, hele vejen igennem!

INDRETNING AF VAREBIL