NISSAN varebiler 

I Nærum kan du se alle varevogne fra Nissan

NISSAN VAREBILER

Vores dygtige erhvervsteam står klar til at hjælpe dig og din virksomhed og finde den helt rigtige varevogn. Nissan er i en klasse for sig selv, når det gælder varebiler. Med Nissans alsidige udvalg, kan du være sikker på, at vi sammen finder den bedste løsning på dit firmas transportbehov. Nissan tilbyder 5 års/16.000 km. garanti på samtlige varebiler, som de eneste på markedet. Uanset om du vælger en kompakt varebil, en robust pickup eller den fuldelektriske e-NV200 eller en af de andre modeller fra Nissans varevognsprogram, er det ensbetydende med lave ejeromkostninger og en stor viden om køretøjer. Set med vores øjne er Nissan et af de førende mærker indenfor innovativ teknologi.

I Nærum ligger vores Nissan afdeling og her har du mulighed for at tage en snak med vores erhvervskonsulenter og få mere at vide om de enkelte modeller fra Nissans store varevognsprogram.

Nissan NV200

NISSAN NV200

En komfortabel og økonomisk varevogn med skydedøre og et stort lasterum - nem at læsse og tømme.

LÆS MERE OM NISSAN NV200

Nissan NV300

NISSAN NV300

Mellemstor fleksibel og økonomisk varebil, som fåes i flere varianter - kassevogn, mandskabsvogn eller combi.

LÆS MERE OM NISSAN NV300

Nissan NV400

NISSAN NV400

NV400 vil med sikkerhed kunne opfylde transportbehovet for din virksomhed - stort udvalg i motorstørrelse, akselafstand, længde, højde, chassiskonstruktion og læsseevne.

LÆS MERE OM NISSAN NV400

Nissan NT400

NISSAN NT400

Robust og økonomisk varevogn med mulighed for at opbygge NT400 efter dine behov.

LÆS MERE OM NISSAN NT400

Nissan E-NV200 Van

NISSAN E-NV200 VAN

En banebrydende varebil, der er 100% elektronisk - med E-NV200 får du en støjsvag og miljøvenlig varebil med innovativ teknologi og lav vedligeholdelse.

LÆS MERE OM NISSAN E-NV200 VAN

Nissan Navara

NISSAN NAVARA

Med en kraftig og effektiv motor og en nyttelast på 1 ton og en trækprocent på 3,5 tons ligger Navara i toppen af sin klasse.

LÆS MERE OM NISSAN NAVARA