FORD TRANSIT CUSTOM

Pris ekskl. moms fra: 177.777,-
63 13 41 40

Ford Transit CustomMere info

Mere info

Ford Custom tilbyder en række kraftfulde og innovative motorer og på samme tid en forbedret brændstoføkonomi.

Ford Transit Custom – klassens største varerum

Transit Custom har flere forskellige modeller at vælge mellem, alle med et rummeligt og praktisk varerum. Eksempelvis har L1 H1-modellen et varerum på op til 6 kubikmeter, hvortil L2 H2-modellen har et varerum på hele 8,3 kubikmeter, samt muligheden for transport af op til 3 europaller. På trods af den store rummelighed har Custom et kompakt design, samtidig med den er praktisk og elegant i dens udtryk.

Transit Custom modellen har via en luge i varerumsadskillelsen en gennemgående læsseadgang til opbevaringsrummet under sæderne. På den måde kan genstande som f.eks. rør eller stiger – på op til 3,08 m i længden – transporters nemt og sikkert. Du er ved denne model altså sikret, at du ikke skal gå på kompromis med behovet for maksimal plads, der ovenikøbet er nem at udnytte. Denne model har en lav læssehøjde, en bred skydedør og en bagdør der kan åbne 180֯. Derved har du hele tiden nem adgang til varerummet. Derudover er der skarpe LED lamper der giver ekstra lys og gode arbejdsbetingelser i varerummet, specielt hvis du skal arbejde i mørke.

Ford Transit Custom er ifølge Ford selv; mere effektiv, mere fleksibel og mere kraftfuld – den er designet til erhvervslivet og bygget til hårdt arbejde. Ford laver altid en meget grundig og gennemgående test af deres biler, bl.a. tester de slidstyrken. Specielt i varebiler er det vigtigt at de kan holde til hverdagens udfordringer, og at de bliver ved med at føles gode at køre i og arbejde med – Custom modellen har i den grad bestået. Det er altså en både praktisk og yderst kvalitetssikret bil.

Indenfor erhvervslivet er der mange forskellige behov der skal afdækkes. Derfor råder vi dig til at kontakte os direkte for vejledning inden du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til netop det du ønsker. Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Ford Transit Custom