FORD TRANSIT CONNECT

Pris ekskl. moms fra: 129.315,-
63 13 41 40

Ford Transit ConnectMere info

Mere info

Transit Connect er en pålidelig og funktionel varebil, hvor du er forbundet med kunder og familie via SYNC.

Ford Transit Connect – bygget til flid og hårdt arbejde

Ud over at være flot og iøjnefaldende, er Ford Transit Connect bygget til hårdt arbejde. Denne varebil er både robust og velkørende, samtidig med at den har den nyeste teknologi og en yderst brændstofbesparende motor. Du kan selv vælge om det skal være en benzin eller dieselmotor. Uanset hvad, får du en motor der kombinerer høj ydelse, holdbarhed samt lave ejeromkostninger.

Varerummet har et hav af muligheder der gør, at Ford Transit Connect er din perfekte arbejdspartner. Model L1 har plads til op til 2 europaller og 3 meter lange genstande. Model L2 kan rumme genstande helt op til 3,4 meter og 1200 x 2400 mm plader. Det nye design giver bedre adgang til varerummet via skydedøren og den nye ståladskillelse øger volumen i varerummet med ca. 60 liter. Ford tester alle deres modeller særdeles grundigt, og vi kan derfor garantere at Transit Connect holder til hverdagens udfordringer. Ford har bl.a. åbnet og lukket dørene og motorhjelmen mere end 250.000 gange, på samme måde som man ville gøre ved dagligt brug. På den måde er vi sikre på at du ikke får problemer.

Som tidligere nævnt er Ford Transit Connect udstyret med den nyeste teknologi. Dette gør sig i særdeleshed gældende når vi taler sikkerhed. Det er vores største prioritet at du er sikker når du kører i din bil, både privat og når du er på arbejde. De nye sikkerheds- og førerassistancesystemer er udviklet til, på bedste vis, at beskytte både dig, dine passagerer, samt alle de ejendele der måtte være i bilen.

Når du er på udkig efter den rette varebil er der utrolig mange ting at tage forbehold for. Vi anbefaler dig derfor at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt finde den bedste løsning til netop dig. Dette gør sig gældende hvad enten du vil erhvervslease eller købe. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Ford Transit Connect