FORD varebiler 

Se alle nye modeller fra Ford her

FORD VAREBILER

Ford har et af Danmarks bredeste varevognsprogrammer og er blandt de bedste og mest innovative på markedet. Uanset hvilken model, du vælger til din virksomhed kan den skræddersyes efter dine ønsker og behov og du vil hurtigt opdage, hvilket aktiv varebilen er for dig og din virksomhed. Ford er ikke kun førende indenfor brændstoføkonomi og avanceret teknologi, men har også opnået 5 stjerner i NCAP’s crashtest, som er det absolut maksimale en bil kan opnå. Ønsker du en varebil med lave driftsomkostninger, høj komfort og et stort udvalg af ekstraudstyr er Ford det helt rigtige valg for dig.

Kom ind til vores Ford afdelinger i Horsens, Kolding eller Odense og få en snak med vores dedikerede erhvervskonsulenter. Sammen finder vi den varebilsmodel, der passer til dine erhvervsmæssige behov og besidder de køreegenskaber, som du søger.

Ford Courier

FORD TRANSIT COURIER

En komfortabel og kompakt varebil, der med lethed klarer de daglige trafikale udfordringer.

LÆS MERE OM FORD TRANSIT COURIER

Ford Transit Connect

FORD TRANSIT CONNECT

Søger du en pålidelig, robust og praktisk varebil med en lasteevne på op til 880 kg - så er Transit Connect det rigtige valg for din virksomhed.

LÆS MERE OM FORD TRANSIT CONNECT

Ford Transit Custom

FORD TRANSIT CUSTOM

Den mellemstore varebil i transitserien - vælg mellem Van og Kombi.

LÆS MERE OM FORD TRANSIT CUSTOM

Ford Transit Van

FORD VAN

Ford Van fås både med for, bag -og firehjulstræk. Det er den perfekte samarbejdspartner.

LÆS MERE OM FORD TRANSIT VAN

Ford Ranger

FORD RANGER

Med en lasteevne på 1050 kg og trækker op til 3.500 kg på krogen, er Ranger Van klar til de udfordringer, du stiller til den.

LÆS MERE OM FORD RANGER