FIAT SCUDO

Pris ekskl. moms fra: N/A
63 13 41 40

Fiat Scudo


Mere info

Mere info

Fiat Scudo er klar til at hjælpe dig igennem din arbejdsdag

Uanset hvad dit arbejdsbehov måtte være, er vi sikre på at der er en skræddersyet Fiat Scudo der kan afdække det. Som resten af Fiat familien, har den et særpræget italiensk finish over sig og rene linjer. Den ser professionel ud, og den er professionel.

Der er mange forskellige måder du kan vælge at kombinere din Scudo på. Bl.a. fås den med 3 forskellige volumener, nemlig henholdsvis 5, 6 eller 7 m3. Du kan både få den med højt og lavt til loftet, korte og lange akselafstande og med eller uden ruder. Den har en kapacitet fra 1000 til 1200 kg og varerumslængde fra 2,25 til 2,58 m. Alle disse forskellige valgmuligheder kan du kombinere så din varevogn passer bedst til netop dig og dit firma. Eksempelvis kan du vælge Maxi-versionen som har lang akselafstand og højt tag.

Med 2 brede skydedøre i siden og to fløjdøre bagtil er den nem både at på- og aflæsse. Der er nem adgang og din arbejdsdag bliver derfor hurtigt lettere. Med alle de rigtige sikkerhedsforanstaltninger og alt det nyeste udstyr indenfor teknologi, er du sikret en altid god og sjov køreoplevelse i din Fiat Scudo.

Da der inden for erhvervslivet er rigtig mange krav og behov der gør sig gældende, råder vi dig til altid at kontakte os direkte i forbindelse med køb eller erhvervsleasing. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning der passer til dig. Vi er klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Fiat Scudo