Kvalitet til virkelige gode priser hos Dacia

Vi skræddersyer alle erhvervsløsninger til jeres behov

Dacia varebiler

Blandt alle vores bilmærker, er Dacia et af de nyeste – både hos os og i Danmark. Det Dacia er allermest kendt for er, at de skaber kvalitet til virkelig gode priser. Dette er et koncept der gør sig gældende hele vejen igennem deres produktsortiment, også når vi taler om varevogne til erhvervslivet. Udover de absolut laveste priser i Danmark medfølger også 3 års fuld fabriksgaranti. Alt dette har medført at bilmærket hurtigt er blevet anerkendt og populært.

I en erhvervsmæssig kontekst får du virkelig værdi for pengene. Med deres unikke og helt specielle design skiller de sig ud på vejene og dit firma vil være godt repræsenteret i en Dacia. Deres gennemgående robuste design udstråler kraft og elegance på samme tid. Derfor er der på alle mulige måder, et godt udbytte af at vælge Dacia som din nye samarbejdspartner.

Skal varebilenleases eller købes?

Ja, det spørgsmål får vi tit, og du har nok også stillet dig selv det et par gange.
Om ikke andet, får du her et par af fordelene:

  • Lav pengebinding
  • Der er ingen tinglysningsafgifter
  • Leasingydelsen er fuld fradragsberettiget
  • Momsfradrag, gældende efter særlige regler
  • Aftalerne kan vi tilpasse, mellem 12-60 mdr.
  • Skræddersyet serviceaftale

Hos os benytter vi flere forskellige leasingselskaber. Det gør vi, udelukkende for at vi altid kan finde den mest optimale aftale, som er passet ind til præcis jeres behov. Erhvervskonsulenterne hos Autohuset Vestergaard arbejder rigtig meget med leasing, og har derfor en kæmpe ekspertise indenfor at finde den korrekte løsning i første omgang. Om I har 1 eller 100 biler i flåden er ikke en hindring.

LEASING AF VAREBIL
Din varebil er også din arbejdsplads

Vi vil gøre alt for, at din Dacia varebil bliver indrettet, så den gør hverdagen nemmere og effektiv. Vores reolsystemer fra det populære SORTIMO gør lastrummet så pladsbesparende som muligt. Det kan tilpasses lige som det ønskes, så der kan opbevares værktøj og materialer mv.

Det er også vigtigt at der er strøm på boremaskinen eller computeren, når man når ud til kunderne eller er på farten. Vi kan være behjælpelig med et solcellepanel på taget. Her installerer vi både inverter og forbrugsbatteri, så dit udstyr altid er opladet er klar til brug. Smart, ikke?
Der er aldrig en opgave, som er for stor eller lille til os.

INDRETNING AF VAREBIL
Undgå indbrud i din Dacia varebil

Der kan umuligt være nogen, der synes ubudne gæster er interessante. Derfor har vi et bredt sortiment af tyverisikringsløsninger. Vores løsninger tilpasses jeres varebil, for at sikre lastrummets indhold. Det kunne eksempelvis være at installere en lastrumslås eller et rullejalousi i aluminium.

TYVERISIKRING AF VAREBIL