FORD TRANSIT – KLAR TIL AT ARBEJDE NÅR DU ER

Ford Transit med boks/lift eller lad?

Hård, pålidelig og alsidig. Ford Transit chassis er specialbygget til at opfylde de unikke krav fra din virksomhed. Uanset om du efterspørger en alsidig kassebil med lift eller en robust ladbil, kan Ford Transit opfylde behovet. Med en totalvægt på 3.500kg får du op til 1.717kg i lastevne, nok til langt de fleste opgaver. Med Ford EcoBlue motoren på 130hk har du trækkraft og moment nok til hverdagen, uanset om du laster udstyr på ladet eller kører med trailer.

Opbygning med Boks/lift:

FORD TRANSIT fås med kasseopbygning til 8 paller og 750kg lift. og er løsning til din virksomhed hvis i nemt skal transportere eller leverer varer eller pakker med en større volumen. Kassen måler 4,2m i længden og 2,2m i bredde udvendigt og har med sine 2,2m ståhøjde. Kassen er bygget med robust Alu bund og mange praktiske detaljer som surringsrække hele vejen rundt i kassen til fastgørelse af gods. Liften betjenes nemt med kontakterne på siden af kassen eller med fjernbetjening inde i kassen.

SE FLERE BILLEDER

Finansiel Leasing af FORD TRANSIT CHASSIS CAB 350 L3 130hk LADBIL

fra 3.895,- kr. pr. md.

Udbetaling 50.000 kr., leasing periode 60 mdr., restværdi 90.000 kr.

KONTAKT ERHVERSKONSULENT

Opbygning med lad:

Vores robuste lad opbygning er udført med stålunderramme og 21mm finer, ladet måler hele 3,8m i længde og 2,2m i bredde udvendigt, så der er plads til selv det mest krævende opgaver. Ladet har aftagelige hjørne stolper i bag, så det er let at last store emner ind over hjørnet.

SE FLERE BILLEDER

Finansiel Leasing af FORD TRANSIT CHASSIS CAB 350 L3 130hk LADBIL

fra 2.895,- kr. pr. md.

Udbetaling 40.000 kr., leasing periode 60 mdr., restværdi 60.000kr.

KONTAKT ERHVERVSKONSULENT

KONKURRENCE

Vind en hel palle øl til firmaets julefrokost

Alt du skal gøre er, at udfylde nedenstående, så trækker vi lod blandt alle deltagere. Vinderen får øllene leveret direkte til julefrokosten.

Pligttekst (Lars sender)

Det synes vores kunder