TDC Erhvervsguide

Velkommen til vores erhvervsguide

Først og fremmest stort tillykke med din nye TDC-bil.

TDC er i år startet udskiftningen af varebiler, og vil udskifte det meste af flåden over de kommende par år. DA vi ikke kan lave en gennemgang af bilens funktioner ved hver enkelt udskiftning, har vi valgt at lave en hjemmeside med introduktion fra Autohuset Vestergaard og leverandørerne af udstyret i jeres biler.

På hjemmesiden kan du finde nyttige oplysninger og en introduktionsvideo til nogle af bilens funktioner, derudover har vi lavet links til yderligere information om bilen, udstyr og support.

Foruden videoen kan du finde spørgsmål og svar, på de spørgsmål der oftest bliver stillet til TDC biladministrationen, Rehabiler support og Autohuset Vestergaard. Dette afsnit vil løbende bliver opdateret når vi bliver bekendt med nye spørgsmål der skal besvares. 

Den medfølgende Quick Guide kan også findes i elektronisk form på siden.

Endnu engang stort tillykke, vi håber at denne introduktion kan hjælpe din med at bliver fortrolig med din nye bil, og dens funktioner. Ring eller skriv hvis du har brug for yderligere information.

Bliv klædt godt på til hverdagen i din nye bil

I video kan du finde nyttige information om det udstyr din bil er leveret med, videoen kan hjælpe dig med at forstå dit nye køretøj og de funktioner netop din bil har. Du kan se hvordan du betjener lys, strøm, luftvarmer og låsesystem. Det er nogle af de funktioner som vil give dig god oplevelse af bilen hver dag.

Q&A

ArcaSafe
Q: Hvad gør jeg hvis begge fjernbetjeninger låses inde i varerum?
A: Kontakt Jeppe Stokbro – 2635 0410
Det er ikke muligt selv at låse bilen op, du skal kontakte Jeppe ved ArcaSafe, som skal ud til bilen og tilkoble specialudstyr for at låsen kan deaktiveres.

Vejhjælp
Q: Hvem skal kontaktes hvis bilen har brug for vejhjælp
A: Kontakt Nordania Assistance – 7015 1315
Alle nye varebiler har vejhjælp via Nordania Assistance, som skal kontaktes ved nedbrud, og de hjælper med at bilen fragtes til et værksted.

Webasto
Q: Min Webasto tilskudsvarmer vil ikke starte og display i førerkabinen melder fejlkode H02?
A: Kontroller brændstofniveauet. Hvis man kører med for lidt brændstof i bilens tank, kan tilskudsvarmeren ikke starte. I kolde perioder tilrådes det at man altid har ca. ½ tank.

Det synes vores kunder