Erhverv hos Autohuset Vestergaard

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed godt videre på landevejen

Firmabil og varebil

Vi løser alle behov indenfor erhvervsbiler

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed godt videre på landevejen. Vi sælger og servicerer varebiler i vores 11 filialer. Vores erfarne erhvervskonsulenter står parat til at hjælpe dig og din virksomhed - uanset om du har brug for en standardløsning, eller der er behov for en mere individuel opbygning og indretning.

Vi tilbyder en lang række produkter inden for erhvervsløsninger. Om du er til operationel eller finansiel leasing, eller blot en almindelige finansiering, så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder naturligvis også, at tegne en serviceaftale og skræddersy den efter dit kørselsbehov. Vi har markedets bedste priser på erhvervsløsninger! Da vi er en af Danmarks største leverandører af erhvervsbiler, så sikrer vi, at du altid får de bedste rabatter.

Vi har måske Danmarks bredeste udvalg af varevogne, men også Pro+ Center

Som én af få udvalgte centre i Danmark er vores autohus i Kolding udvalgt til at være Renault Pro+ center. Det betyder, at vi som din lokale forhandler skal fungere som en ”one-stop-shop” med alt, hvad du skal bruge, fra service til reservedele, for at komme hurtigt videre. For at sikre en Pro+ kvalitet og den bedste service, har Renault defineret 12 Pro+ værdier, så du som kunde ved, hvad du kan forvente, når du besøger os.

Se vores outlet varebiler, som er klar til omgående levering

Netop nu har vi et udvalg af outlet varebiler med ekstra skarpe priser og omgående levering

SE OUTLET BILER