Vi holder åbent for online betjening

Fysisk har vi lukket i salgsafdelingen, men vi har digitalt åbent

Grundet den nye nedlukning, har alle vores fysiske butikker lukket frem til og med d. 28. februar. Vi har dog helt åbent digitalt. Du kan her på siden, finde alle vores medarbejdere i salg, der lige nu er online og klar til at hjælpe dig.

Du vælger helt selv hvilken digital platform du ønsker vi kontakter dig på, eller som du ønsker at kontakte os på.

Er du på udkig efter en ny- eller brugt bil? - hvorfor så ikke benytte denne tid til at blive klogere på netop den eller de biler du har i kikkerten. 
Vores salgsafdelinger er desværre lukkede for fysiske besøg, men vores salgskonsulenter er stadig klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have. Vi kan fremvise netop den bil du er på udkig efter, dette klares let via fx Facetime eller Google Duo. 
Ønsker du at købe en bil er dette bestemt stadig en mulighed. Du kan klare det hele hjemme fra sofaen, og alt fra underskrift af kontrakten til betaling af bilen, kan vi hjælpe med digitalt. Kontakt en af vores salgskonsulenter og hør mere om mulighederne. 

Find nærmeste afdeling

Digitale platforme
Vi benytter primært Facetime eller Google Duo, og derudover kan vi naturligvis aftale at mødes på en af disse andre platforme; Zoom, Skype eller Microsoft Teams. Rigtig mange af disse digitale platforme er blevet en stor del af vi danskers hverdag. 

Google Duo: Google Duo er "Facetime" til brug på alle Android og Iphone enheder. 
Facetime: 
Kan kun benyttes til kommunikation imellem Apple enheder.

Du kan få en fremvisning og en prøvekørsel hjemme hos dig... Kontakt os her

Skriv gerne i beskedfeltet, hvilken bil eller biltype du har interesse i.

Mange tak! Vi gør alt hvad vi kan for at kontakte dig indenfor få timer.

Det syntes vores kunder