Få en Budget Serviceaftale

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på en Budget Serviceaftale

Hvad indeholder aftalen?

Med en budget serviceaftale, har du mange fordele, selvom din bil har nogle år på bagen. Du får et årligt budget serviceeftersyn på et af vores værksteder. Her gennemgår vi din bil på hele 32 punkter, skifter olie og oliefilter og kontakter dig hvis der skal laves noget på din bil.

Såfremt der skal laves noget på din bil, får du 10% rabat på reservedele og arbejdslønnen.

Der er ingen binding på din budget serviceaftale og du kan til hver en tid opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.**

Vi ser individuelt på din bil og kommer med vores anbefaling til, hvad der skal til for at holde dig godt kørende, mange år endnu. En bil med nogle år på bagen, kan have andre behov end nye biler. På vores værksted er vores teknikere specialiserede og eksperter i de mærker de beskæftiger sig med. De er løbende på kurser, således de altid er opdateret med den nyeste information og viden.

* Kan ikke kombineres med andre tilbud
** Prisen indeks reguleres en gang om året. Budgetaftalen kan, så længe der ikke er gjort brug af aftalen, opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Når der udføres service efter eksempelvis 10 måneders løbetid, er du dog forpligtet til at betale de to resterende ydelser op til i alt 12 måneder.

Fra 120,- pr. måned, får du...

✔ Din bil bliver vedligeholdt, trygt og billigt
✔ Lav månedlig ydelse (uanset bilmærke og alder)
✔ Årligt budget serviceeftersyn
✔ 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved tillægsreparationer (fx bremser, udstødning, hjulophæng)*
✔ Kontrol og gennemgang af 32 punkter (se alle punkter nedenfor)
✔ Skift af motorolie og oliefilter
✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE
✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring.***

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på en Budget Serviceaftale til dig og din bil.