GoodYear dæk forhandler 

Vi elsker gode dæk! Derfor er vi GoodYear forhandler

Et dæk er ikke bare et dæk

Et dæk er ikke bare et dæk, derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Goodyear, der efter vores meningen har nogle af de bedste produkter på markedet.

Hos Autohuset Vestergaard er vi altid til at handle med. Det er vi også, når du har brug for nye vinterdæk til din bil. Du kan være sikker på, at vi altid har det rigtige dæk til dit behov og til en rigtig skarp pris.

Så tøv endelig ikke med at kontakte os for både pris og råd om valg af dæk.

Husk, et dæk er ikke bare et dæk. Der findes dæk til alle behov og ønsker. Imellem din bil og underlaget er der kun dækket til at sikre dig, når du skal både accelerere og ikke mindst bremse.

Test os gerne på prisen! 

Vi tilbyder prismatch* på alle Goodyear dæk, derfor kan du være sikker på at få den bedste pris på dine nye vinter eller sommerdæk hos os.

Goodyear

*Betingelser for prismatch - Der skal være tale om en identisk vare, der forhandles fra en fysisk butik i Danmark. - Konkurrenters tilbud skal være gældende og kunne dokumenteres i købsøjeblikket.

KAMPAGNE

Cashback-kampagne

Få op til 700 kr. tilbage, på et sæt udvalgte Goodyear vinterdæk. Det er super nemt og det hele gøres online. Når du har købt et sæt vinterdæk, der er inkluderet i kampagnen skal du gøre følgende: 

Gå ind på: https://kampagne.goodyear.dk/

1: Søg efter "Autohuset Vestergaard" og vælg den afdeling hvori du har købt dine dæk.
2: Registrer dit køb og vedlæg kvitteringen inden for 7 dage efter køb.
3: Få op til 700 kr. tilbage.

OBS! Kampagneperioden er 01.10.2020 - 15.12.2020

CashBack Goodyear konkurrence

Se svaret på hvorfor det er vigtigt med vinterdæk!

Goodyear SoundComfort teknologi.

SoundComfort
Hvad er det?
SoundComfort er en dækteknologi, der reducerer bilstøj i kabinen med op til 50 %*

Hvordan fungere det?
Sound Comfort Technology virker ved, at der påklæbes en skumring på dækkets indvendige side.

Hvad er fordelene?
Der er op til 50 % mindre bilstøj i kabinen, og dette er uden at der er gået på kompromis med ydeevnen.

SealTech teknologi

Hvad er det?
SealTech forsegler automatisk punkteringer på op til 5 mm i diameter i dækkets slidbane. Bilister kan således fortsætte turen, uden at det er nødvendigt straks at skifte dæk i vejsiden.

Hvad er fordelene?
Punkteringer i slidbanen på op til 5 mm i diameter forsegles automatisk (også selv om objektet har løsnet sig fra dækket). Det er ikke nødvendigt at stoppe øjeblikkeligt eller skifte dæk umiddelbart efter punkteringen. Der er ingen mærkbar forskel i SealTechdæks ydeevne sammenlignet med Goodyears standarddæk. Dette er et praktisk alternativ til reservehjulet.

Kontakt os