Fremtidens biler

Fremtidens biler brændstof

Kører du stadig rundt i troen om, at en bil er noget der udelukkende er drevet af brændstof, er det tid til at få sat det lange lys på og se ind i fremtiden, den kommer nemlig drønende med hast – når den altså ikke lige er ved at lade op.

Sådan bliver fremtidens biler:

Det danske bilmarked er under konstant udvikling, og fremtidens biler kører på el. For ganske få år siden, kørte danskerne udelukkende på benzin eller diesel. Nu er de danske veje så småt på vej til at blive hjemsted for flere og flere el- og hybridbiler, og alt tyder på, at der i fremtiden kun vil komme endnu flere.

Ifølge Center for Klimaforskning i Oslo er elbiler de absolut mest klimavenlige køretøjer at benytte sig af i dag. Med en teknologi der hele tiden udvikles og finpudses, ser fremtiden for elbilen ganske lys ud. CO2-udledningen fra elbilerne er minimal i forhold til brændstofdrevne køretøjer, og det samme kan desuden siges om den generelle udvikling på klima og energiområdet i Danmark.

Som nævnt kommer vi i fremtiden til at opleve en stor revolution på bilmarkedet. Teknologien er ved at overhale os indenom, og i rivende hast er brændstofdrevne biler noget museer over alt i verden bør overveje indkøb af. Fremtiden byder nemlig på førerløse biler, der ikke skal tankes op, men blot lades natten over.

Elbilerne drøner ud på bilmarkedet i alle støbninger – eksempelvis er Apple lige nu ved at skabe en elbil der kan sælges som supplement til computere og iPhones. Det spås nemlig, at et supplement er det fremtidens biltrafik vil være – en bil skal kunne spille sammen med computere og mobiltelefoner og alt dette er tættere på, end man skulle tro.

Salget af elbiler øges

Danskernes interesse for elbiler er også stigende. Efterhånden er der herhjemme solgt omkring 7.000 elbiler. I dag er det kun to procent af danskerne, men udviklingen går imidlertid stærkt. Fremtidsforskere peger nemlig på, at hver anden dansker vil eje eller leje en el- eller hybridbil i 2030.

Flere og flere mærker begynder også at melde sig på banen på det danske marked for eldrevne biler, bl.a. er den nye Ford Mondeo Hybrid lige landet hos os. KIA har i 2018 vist konceptbilen Niro EV frem i Las Vegas, den byder på en elmotor på omkring 200 hk og en rækkevidde på 383 km.

Fremtidens biler brændstof

Der er ikke meget tvivl hos os, om at biler i fremtiden vil blive drevet af nuværende alternative energikilder. Elbiler er allerede nu, i 2019, et helt almindeligt syn i bybilledet. Tager du en tur til byer som San Francisco eller Miami, vil du måske overraskende opleve at der virkelig er mange elbiler og hybridbiler. Alle bilmærker forsker og bruger rigtig mange penge på at udvikle og lancere fremtidens biler. 

Vi kender ikke fremtidens biler, men vi kender nutiden

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Ubegrænset opladning til din nye elbil

Clever Unlimited er ubegrænset opladning til din elbil hjemme, ude og på farten. For en fast månedlig pris får du ubegrænset e-mobilitet og kan lade alt det, du vil hjemme på ladeboksen, ved indkøbsmuligheder, på arbejdet, på farten og langt motorvejsnettet.

Clever ladeløsning