Elbiler og hybridbiler til salg

Køb elbil eller hybridbil hos os

Hos os finder du et bredt udvalg af el- og hybridbiler, da vi ønsker at favne bredt og vise de muligheder der er. Der findes elbiler og hybridbiler i alle størrelser, så om du ønsker en bybil, familiebil, SUV eller noget helt andet, så kan du finde det i en miljøvenlig udgave hos os.

Vi oplever en stigende tendens på dette marked, og vi tror også på at der er en fremtid inden for el- og hybriddrevne køretøjer, som mange andre også forudsiger.

Vi har herunder samlet en oversigt over de el- og hybridbiler du lige nu kan finde hos os, og det er en oversigt der kun kommer til at vokse. 

Ønsker du at vide mere om de enkelte biler, booke en prøvetur eller at kontakte os med eventuelle spørgsmål, trykker du dig blot ind på den bil du er interesseret i, i oversigten herunder.

Elbiler til salg

Herunder ser du en komplet liste over de elbiler vi forhandler. Vi har naturligvis ligeledes stor ekspertise i selve teknologien og har altid svar på hvilke bilmodeller, der er på vej til Danmark på ren el. De fleste af de bilmærker vi forhandler, har i deres modelprogram planlagt op til flere rene elbiler, hvilket gør at markedet udvides med nye elbiler. Har du et behov nu for en ny bil og dit kørsels behov passer til en elbil, kan du roligt købe en af vores modeller. Er du stadig ikke helt overbevist om elbiler og fremtiden, så kan vi altid tilbyde leasing af bilen.  

Renault Zoe

Lad dig rive med af Renault ZOEs fleksible og dynamiske design.

100% elbil

Nissan Leaf

Leaf er en 100% El bil og kan under gode vejrforhold, holde en rækkevidde på 183 (plus 8 procent)

100% elbil

KIA E-Niro

Nu kan du også få den populære Niro, som 100% EL.

100% elbil

Nissan E-NV200 Evalia

Kompakt familiebil - alsidig, med masser af udstyr og plads til syv personer. Tilføj så 100 % elektrisk drivkraft. Det er e-NV200 EVALIA

100% elbil

Hybridbiler til salg

Kombinationen af el og benzin/diesel har virkelig vundet indtræf i Danmark, hvilket har gjort at hybridbiler er blevet et super populært valg. Hybrid teknologien giver dig mulighed for at køre grønt og samtidig længere rækkevidde end en traditionel bil. Vi har masser af hybridbiler til salg og fra næsten alle vores 12 bilmærker. Vi har stor ekspertise i råd og vejledning i købet af en ny hybridbil. Du kan herunder se alle vores hybrid varianter.  

Volvo V90

Behov for plads og samtidig en kraftfuld hybrid? Så er det helt sikkert at Volvo V90, vil være det perfekte valg.

Hybrid

KIA Optima

Ønsker du at passe godt på miljøet, samtidig med at du ikke går på kompromis med hverken ydeevne eller design, så er Optima Hybrid noget for dig!

Hybrid

Volvo XC60

Volvo XC60 T8 er hybrid varianten hos Volvo. Du får en kraftfuld motor og masser af luksus

Hybrid

Volvo XC40

Oplev den lækre, kompakte og eventyrlystent SUV fra Volvo.

Hybrid

Volvo S90

Volvo S90 T8, er den store sedan fra Volvo. Vælg T8 varianten, hvis du ønsker bilen som hybrid.

Hybrid

KIA Niro HEV/PHEV

Niro kommer både som "almindelig" hybrid og som plug-in hybrid.

HEV / PHEV

Volvo XC90

Denne moderne SUV, der findes med fem eller syv pladser, er vores markante bud på, hvad det vil sige at køre en luksusbil i det 21. århundrede.

Hybrid

Ford Mondeo Hybrid

Ford er nu rykket ind på hybrid markedet, med deres udgave af den populære Mondeo.

Hybrid

Volvo V60

Den nye Volvo V60, kan ligesom den søskende fås i en T8 udgave.

Hybrid

Peugeot 3008 Hybrid

Kommer i 2020.

Hybrid